Munkafolyamat: Lépések útmutató

Lépésről lépésre útmutató

A QR Galériák létrehozásához kövesse az alábbi egyszerű lépéseket:

1. QR-kódok letöltése

Először kattintson a Letöltés gombra, hogy megkapja az összes QR-kártyát, amelyre a fotózáshoz szüksége lesz. Ez a művelet letölti az összes előre meghatározott QR-kártyát tartalmazó PDF-fájlt. Javasoljuk, hogy nyomtassa ki ezt a fájlt, és vigye magával a fotózásra. Minden résztvevőnek át kell adnia egy QR-kártyát, akár nyomtatva, akár digitálisan, hogy később a QR-kód beolvasásával vagy a megadott linket követve hozzáférhessenek a galériájukhoz. Ezek a kártyák tartalmaznak egy beleegyező nyilatkozatot is, amelyet minden résztvevőnek alá kell írnia, és amelyben beleegyezését adja a fotózáshoz.

2. Fotózás

A fotózás kezdetén győződjön meg róla, hogy először minden egyes QR-kódot lefényképez, majd a hozzá tartozó személy képeit.

3. A feltöltése.

Miután elkészítette a fényképeket, töltse fel őket a galériába. Vagy közvetlenül a Képek feltöltése gombra kattintva, vagy a Képek hozzáadása, Képek hozzáadása gombra kattintva. Válassza ki, hová mentette a fényképeket, és ne felejtse el a többi képpel együtt feltölteni a QR-kódról készült fényképeket is.

QR galéria feltöltött képekkel

4. Rendezés

A feltöltés után észreveheti, hogy a QR-kódos fotók automatikusan felismerésre kerülnek, és megjelenik a Start sorting automatically gomb. Erre kattintva a fényképek automatikusan galériákba rendeződnek minden egyes generált QR-kódhoz, beleértve minden galérián belül a QR-fotó után készült összes fényképet. Vegye figyelembe, hogy a QR-fotó nem jelenik meg a közzétett galériában.

QR galéria a képek rendezésével

QR-kód manuális hozzárendelése: Ha a QR-kódot nem észleli automatikusan a képen, akkor kézzel is hozzárendelheti. Egy kép kiválasztásakor a jobb oldali menüben elérhetővé válik a QR-kód képhez rendelése gomb. Ha erre a gombra kattint, megnyílik egy ablak, ahol megadhatja a képhez rendelendő QR-kódot. Ha megadta, kattintson az Ok gombra. A megfelelő QR-kód mostantól a kiválasztott képhez lesz hozzárendelve.

5. Galéria testreszabása

Az egyes galériákhoz az egyes galériák jobb oldalán található Szerkesztés gombra kattintva férhet hozzá. Egy galérián belül további képeket adhat hozzá, képeket törölhet, valamint a többi galériától függetlenül testre szabhatja a beállításokat és funkciókat. Például megváltoztathatja a galéria címét, vagy választhat egy alternatív megjelenítési módot és megjelenést az adott galéria számára.

Egy QR galérián belül

Szükség esetén könnyedén áthelyezheti a fényképeket a különböző galériák között. Ehhez először válassza ki a mozgatni kívánt fényképet. A kiválasztás után a jobb oldali oszlopban megjelennek a fotóra vonatkozó opciók és információk. Kattintson az Áthelyezés a következőre gombra, és válassza ki azt a galériát, ahová a fényképet át szeretné helyezni.

Kijelölt fénykép

6. Közzététel és eladás

Alapértelmezés szerint a galériák automatikusan közzétételre kerülnek a létrehozásukkor beállított kezdeti dátum alapján. Ha felül kívánja írni ezt a dátumot, kattintson a Galéria szerkesztése oszlopban található Közzététel és értékesítés megkezdése gombra. A gombra kattintás után a galériák közzétételre kerülnek, és értesítést küldenek az összes regisztrált ügyfélnek. A galériák ezután a QR-kód beolvasásával vagy a megadott linkre kattintva érhetők el. A fotók az Ön által megadott beállításoknak megfelelően lesznek megvásárolhatók.

QR galéria eladó

A galériák közzététele automatikusan megszűnik az előre meghatározott végdátumban. Ha azonban manuálisan szeretné megszüntetni a közzétételüket, kattintson a közzététel leállítása gombra.