Cliparts

Cliparts

A cliparts széles választéka áll rendelkezésre, hogy felhasználhassa a terveiben. Ezeket a jobb oldali menü Cliparts gombjára kattintva tekintheti meg. A keresést finomíthatja a kategória kiválasztásával a Kategória mezőből, vagy egy adott kulcsszó megadásával a Keresés mezőben.

Cliparts menü a jobb oldali oszlopban

Kedvenc clipartjait az egyes clipartok alján található szív ikonra kattintva jelölheti meg. A szív ikon szürkévé válik, és kedvenc clipartja a clipart menü tetején jelenik meg a gyors és egyszerű elérés érdekében. Ha egy clipartot el szeretne távolítani a kedvencek közül, kattintson ismét a szív ikonra, hogy törölje a jelölést.

Kedvenc clipartok a szív ikonnal kiválasztva

A clipart fotótermékhez való hozzáadásához jelölje ki a clipartot az egérgomb lenyomva tartásával, és húzza rá a fotótermékre. A clipart az alapértelmezett beállításokkal kerül a termék tetejére. Előfordulhat, hogy a méretét és a pozícióját a tervéhez igazítania kell. Ha a clipartot kiválasztotta, megjelenik fölötte egy menü, amelyben lehetőség van a clipart vízszintes vagy függőleges megfordítására, illetve törlésére.

Clipart kijelölve a felső és a jobb oldali oszlopban lévő eszközökkel

A többi objektumhoz hasonlóan a clipart kijelölésekor a jobb oldalon megjelennek a hozzá tartozó eszközzel ellátott gombok. A clipart színei szűrők alkalmazásával módosíthatók. További információkért lásd a Szűrők alkalmazása című cikket. Ne feledje, hogy a Pozíció menü tartalmazza az igazítás, a réteg és az átlátszatlanság eszközeit.