Dinamikus projektek

Dinamikus projektek

Ez a funkció egyszerűsíti a fotótermékek tömeges megrendeléseinek elhelyezését, kezelését és személyre szabását, megkönnyítve az egyidejűleg több ügyfélnek történő szállítást. A dinamikus projektek lehetővé teszik a helyőrző elemek használatát a tartalom testreszabásához egy tárolt táblázatból.

Aktiválás

A funkció aktiválásához egy projekten először meg kell terveznie azt. Ha kész, nyissa meg a projektet az Online tervezőben, és kattintson a Dinamikus gombra a jobb oldalon. Megjelenik egy üzenet további információkkal. Kattintson a Tovább gombra a funkció aktiválásához. Az aktiválás után a Dinamikus eszközoszlop minden alkalommal elérhető lesz, amikor a Dinamikus gombra kattint.

Dinamikus oszlop

Helytartók

A helyőrző egy olyan szöveg, amely a regisztrált adatok alapján személyre szabottan jelenik meg. Alapértelmezett tartalommezők állnak rendelkezésre. Újakat hozhat létre a Új hozzáadása.

Ahhoz, hogy helyőrzőt adjon a fotótermékéhez, először szöveget kell hozzáadnia. Ha ez a funkció aktiválva van, a szövegszerkesztőben a szöveg testreszabási eszközök mellett megjelenik egy helyőrző mező. Válasszon ki egy lehetőséget a rendelkezésre álló lehetőségek közül, és a helyőrző hozzá lesz adva a szöveghez. Lehetőség van több helyőrző hozzáadására is. Vegye figyelembe, hogy csak a zárójelben lévő szöveg felel meg a helyőrzőnek, ami lehetővé teszi a dinamikus adatváltozásokat.

Szövegszerkesztő helyőrző mezővel

Javasoljuk, hogy engedélyezze a Automatikus betűméret hogy a hosszabb szöveg ne kerüljön a szövegdobozon kívülre, mivel a szöveg hossza változó. Miután testre szabta a szöveget, kattintson a OK. A kiválasztott helyőrzővel ellátott szöveg hozzá lesz adva a fotótermékhez.

Termék helyőrzővel

Adatok

A Adatok oszlopban kell megadnia a testreszabni kívánt adatokat. Az adatok megadásához kattintson a Adatok kezelése. Megjelenik egy adattáblázatot tartalmazó ablak, ahol láthatja az összes megadható adatot. A jobb felső sarokban a következő gombokat találja:

Adattábla üres

Add. Erre kattintva megnyílik egy ablak az adatok hozzáadásához. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ahhoz, hogy a terméket közvetlenül az egyes személyeknek küldje el, a szállítási címet helyesen kell kitölteni. A Megrendelés mennyisége mezőben az egyes személyeknek küldendő termék mennyiségét is kiválaszthatja. Ha minden adatot kitöltött, kattintson a Mentés.

A részletek ezután megjelennek a táblázatban. A kuka ikonra kattintva az adatok eltávolításra kerülnek a listából. A személy melletti csavarkulcs ikonra kattintva szerkesztheti a már szereplő adatokat. A személy melletti csavarkulcs ikonra kattintva szerkesztheti a már szereplő adatokat.

Adattáblázat

Letöltés. Ezzel letölti a CSV-fájlban szereplő összes adatot.
Excel vagy CSV fájl feltöltése. Ezzel feltölt egy CSV fájlt, és a táblázatba felveszi az adatokat.
Miután az összes adatot felvettük, kattintson a bal felső sarokban lévő nyíl ikonra.
Adat oszlop

Az összes bevont adat megjelenik a Adatok oszlopban. A nyilakra kattintva áttekintheti az egyes bevont adatokat. Innen lehetőség van a bevitt adatok szerkesztésére is, ha a csavarkulcs ikonra kattint. Ha az Előnézet jelölőnégyzetre kattint, a helyőrzőket az előnézetben megjelenő adatokkal helyettesíti.

Szállítás

Itt választhat a következők közül:

Szállítási lehetőségek

Küldje a megrendelést egy szállítási címre. Az összes termék elküldése egyetlen kiválasztott szállítási címre.
Küldje el a megrendelést az adatbejegyzésekben felsorolt címekre.. Minden egyes személyre szabott terméket a megadott személy címére küldünk. Minden személy szállítási címe a fizetés során kerül feltüntetésre.

Adattábla üres

Az adatokat a Szerkesztés gombra kattintva módosíthatja. Ha ellenőrizte, véglegesítse a vásárlást, és minden személy a saját címére kapja meg a személyre szabott fotótermékét. Felhívjuk figyelmét, hogy egyszerre csak egy dinamikus projektet lehet a kosárba helyezni.