Egy cikk átalakítása

Egy cikk átalakítása

Lehetőség van egy fotótermék átalakítására egy másik termékké, ha már megtervezték. Ez hasznos funkció lehet, ha különböző variációkat szeretne létrehozni a tervéből, vagy ugyanazt a terméket különböző méretben szeretné létrehozni. Például, ha egy 30 x 30-as Professional Line-t készít, és szeretne egy kisebb, 21 x 21-es változatot ajándékba adni. Vagy ha naptárváltozatot szeretne készíteni különböző különleges dátumokkal.

Az online tervezőtől

Az Online tervezőben, amikor a projekted meg van nyitva, a jobb oldali oszlopban megtalálod a Cikk gombot. Erre a gombra kattintva megjelennek a cikkhez módosítható, elérhető paraméterek. Ha például egy fotókönyvet tervez, akkor módosíthatja a borítófelületet, a szóróanyagokat és hozzáadhat egy ajándékdobozt.

Cikk menü a tervezőben

Ha a cikket egy másik variánssá szeretné átalakítani, kattintson a jobb alsó sarokban található Cikk átalakítása gombra. Ekkor egy figyelmeztető üzenet jelenik meg, amely arról tájékoztatja, hogy a módosításokat nem lehet visszacsinálni. Ezért célszerű elmenteni a projektet, mielőtt folytatná.

Átalakítandó termékek

Felhívjuk figyelmét, hogy egy cikk átalakítása hatással lesz a fényképek pozíciójára és méretére. A legjobb, ha azonos képarányú cikket választ.

Konvertált cikk a cikk jobb oldali menüjének megjelenítésével

Miután kiválasztotta a konvertálandó új cikket, az új cikk megnyílik az Online tervezőben. Mindenképpen nézzen át és ellenőrizzen mindent, hogy biztosan megfeleljen az elvárásainak. Ne felejtse el az átalakított projektet más névvel menteni, hogy megkülönböztesse az eredeti cikkhez képest. A projekteket a Projektek menüből érheti el.

A Projektek menüből

Egy cikket a Projektek menüből is átalakíthat. A konvertálni kívánt projekt kiválasztásával a jobb oldalon megjelenik egy eszközoszlop. A Funkciók címszó alatt találja a Cikk átalakítása gombot. Elővigyázatosságból érdemes először megduplázni a projektet, így szükség esetén bármikor visszatérhet az eredeti tervhez. A Duplikálás gombot szintén a Funkciók címszó alatt találja.

A projektek menüben kiválasztott projekt