Elemek hozzáadása

Elemek hozzáadása

A képek mellett különböző elemeket is beilleszthet a fotótermékébe, hogy személyre szabott dizájnt hozzon létre, például szöveget, kitöltőmezőt és clipartsot.

Szöveg hozzáadása

Szöveg hozzáadásához kattintson az online tervező felső menüjének szöveg hozzáadása gombjára. Ekkor megnyílik egy ablak, ahol beírhatja a szöveget. Ha végzett, nyomja meg az OK gombot.

Szöveg beírása itt ablak

A szövegdoboz az Ön szövegével megjelenik a fotótermék közepén. Az egérrel történő húzással könnyedén áthelyezheti az Ön által kívánt pozícióba. Ezenkívül kiválaszthat egy elrendezést a bal oldali oszlopból, amely olyan sablonokat biztosít, amelyek már tartalmaznak szöveget.

Szöveg elrendezéssel

A szövegdoboz kiválasztásával és a felette lévő Szövegszerkesztő gombra kattintva megnyithatja a szövegszerkesztő ablakot. Ez az ablak szövegkonfigurációs eszközöket biztosít, és lehetővé teszi a szöveg módosítását. Ha befejezte a konfigurálást, nyomja meg az OK/ gombot. A szöveg a fotótermékben konfiguráltak szerint frissül.

Szövegszerkesztő ablak

Kitöltési mező hozzáadása

Kitöltődoboz hozzáadásához kattintson a kitöltés hozzáadása gombra a tervező felső menüjében. Alapértelmezés szerint egy színes téglalap jön létre.

Új kitöltőmező hozzáadása

A kitöltődoboz konfigurációs menü a jobb oldali menü Kitöltődoboz gombjára kattintva jelenik meg, amikor a kitöltődoboz ki van jelölve. Többféle kitöltés áll rendelkezésre: színes, gradiens vagy textúra. Mindegyik típus különböző testreszabási lehetőségeket kínál.

Sárga kitöltőmező az elülső borító belsejében

A kitöltődoboz méretének megváltoztatásához kattintson a keretére, és húzza a kurzort a kívánt méretre és alakra. Így például textúrát alkalmazhat egy Fotókönyv egyetlen oldalára.

Klipszek hozzáadása

Klipartok hozzáadásához kattintson a jobb oldali menü Klipart gombjára. Megjelenik a clipartok nagy választéka. Szűrheti őket kategória szerint, vagy a keresőmezőt használhatja, hogy meghatározott témájú clipartokat találjon.

Hozzáadott clipartok

Ha clipartot szeretne hozzáadni a fotótermékéhez, jelölje ki és húzza be a munkaterületre. Másik lehetőségként kattintson a jobb gombbal a clipartra, és válassza a Clipart beillesztése parancsot. A méretét a tervezési igényeinek megfelelően kell beállítania.