Kártyák

Kártyák

A Kártyák menüben számos kártyaválasztási lehetőséget talál. Válasszon egy kártyatémát, hogy a tervezési vonalak segítségével gyorsan elkészíthesse személyre szabott kártyáját. Ha a Kártyák, képeslapok vagy Mini Leporellók közül választ, akkor azt ugyanúgy tervezheti meg, mint a többi fotótermékét az Online tervező segítségével.

Kártyák Termékválasztó menü

Tematikus kártyák

Miután kiválasztott egy kártyatémát, mint például Esküvő, Baba, Keresztelő, Születésnap, Karácsony vagy Emmádium, megnyílik a konfigurátor. Ez a kiválasztott téma alapján konkrét tervezési sorokat jelenít meg. Minden egyes dizájnvonal egységes stílusú és összetételű elrendezéseket kínál. Ezeket később a Tervezőben módosíthatja.

Esküvői kártyák konfigurátora

A jobb oldali menüben találja a konfigurációs eszközöket. Válassza ki a nyomtatni kívánt kártya típusát. A Megrendelt mennyiség alatt válassza ki a megrendelni kívánt kártyák számát. Egyedi mennyiséget is választhat az Egyéni kiválasztásával és a kívánt érték megadásával. A megrendelt mennyiség később módosítható. Ha az Ingyenes minta opciót választja, akkor a tervezés befejezése és a megrendelés leadása után egy ingyenes mintakártyát kap egy MINTA vízjellel. Ez lehetővé teszi, hogy ellenőrizze a konfigurációt, és megbizonyosodjon arról, hogy a végeredmény megfelel-e az elvárásainak, mielőtt nagyobb megrendeléssel folytatná.
A Papír típusa alatt válassza ki a kártya papírját. A boríték már tartalmazza a borítékot. A különleges felületkezelés opció lehetővé teszi egy különleges felületkezelési hatás aktiválását. Az aktiválás után ez a speciális felületkezelés a tervezőben a szövegre is alkalmazható a speciális szín kiválasztásával. Elegáns dombornyomást és egyedi kivitelezést kölcsönöz az alkalmazott tárgynak.

Különleges kivitelezés arany

Ha befejezte a kártya konfigurálását, kattintson a Tervezés gombra. A Tervező megnyílik a konfigurált kártyával és a kiválasztott tervezési sor alapértelmezett elrendezésével. A jobb oldali menüből választhat egy másik elrendezést. A Design sor mezőre kattintva megjelenik a kiválasztott témához tartozó összes design sor. Bármikor válthat másik tervezési vonalra.

Alapértelmezett elrendezés az online tervezőben

Más fotótermékekhez hasonlóan, ahogyan fényképeket ad hozzá a kártyájához, az elrendezések frissülnek, és a hozzáadott fényképek számának megfelelő képdobozokkal ellátott sablonokat mutatnak. Válassza ki a kívánt elrendezést. Testre szabhatja a kiválasztott elrendezésben szereplő bármely objektumot - adjon hozzá szűrőket, kereteket, árnyékokat, változtassa meg a pozíciójukat, vagy adjon/eltávolítson clipartokat, szöveget, hátteret vagy kitöltőmezőt. További információkért lásd a kapcsolódó cikket.

Téma nélküli kártyák

A Kártya kiválasztása a Termékkiválasztás ablakban a Kártyakonfigurátor témakialakítási sorok nélkül jelenik meg. A kártya konfigurálása után a Tervezés gombra kattintva megnyílik egy ablak az online tervező tervezési vonalaival, amelyek közül választhat. A kiválasztás után az online tervező megnyitja az üres kártyát, amelyet Ön a semmiből tervezhet. A tervezési vonal kiválasztása a Layouts menüben történik, és a layoutok ennek megfelelően jelennek meg. A többi termékhez hasonlóan választhat más tervezési vonalat, kiválaszthatja a legjobban tetsző elrendezést, megváltoztathatja, módosíthatja vagy eltávolíthatja az elrendezésben szereplő objektumokat, vagy megtervezheti azt a semmiből.

A tervezőben megnyitott kártya

A kártyák típusa

A konfigurátorban különböző kártyatípusok közül választhat.

A kártya nem hajtogatott, és egyetlen oldalból áll. Tervezze meg az előlapot és a hátlapot a szoftver alsó menüjéből történő kiválasztással.

Kártya az online tervezőben

A hajtogatott kártya (balra-jobbra ) balra hajtogatott. Az alsó menüben két tervezhető területet talál Külső és Belső oldal néven, amelyek mindegyike két oldalra oszlik. Az előlap és a hátlap a Külső területen található.

Összehajtott kártya balra-jobbra az online tervezőben

Az Összehajtott kártya (fel-le ) egy lefelé irányuló hajtással rendelkezik. A tervezőben ezt három tervezhető terület képviseli az alsó menüben: Előlap, Hátlap és Belső oldal, ami a két belső oldalnak felel meg.

Összehajtott kártya lefelé-hátra az online tervezőben

A Dupla hajtogatott kártya két hajtással rendelkezik, két hajtással rendelkezik, amit a szoftverben vonalak jeleznek. Két tervezhető területre van osztva, amelyek az alsó menüben választhatók ki, mint Front és Back. Mindkét terület további három oldalra van osztva, a megfelelő nevekkel a tetején. Ezt fontos figyelembe venni a tervezés során.

Dupla hajtogatott kártya az online tervezőben

 

Az Ön nyelvi beállításai nem egyeznek meg a weboldal nyelvével. Kérjük, válassza ki:

Az Ön nyelvi beállításai nem egyeznek meg a weboldal nyelvével. Kérjük, válassza ki: