Mini Leporello

Mini Leporello

A Mini Leporellók a Kártyák termékválaszték menüpontban érhetőek el. A Mini Leporello kiválasztásával megnyílik a konfigurátor, amely különböző formátumokat kínál meghatározott oldalszámmal. Kiválaszthatja a mennyiséget, vagy manuálisan megadhatja a kívánt számot az Egyéni mezőben. Többféle papírválaszték közül is választhat. Miután beállította a preferenciáit, a folytatáshoz egyszerűen kattintson a Tervezés gombra.

Mini Leporello konfigurátor

Mini Leporello hajtogatás, előlap és hátlap

Minden Mini Leporellónak két tervezhető területe van: Előlap és hátlap, amelyek az online tervező alsó menüjében láthatók. Mindkét terület a választott konfigurációtól függően meghatározott számú oldalt tartalmaz. Az oldalakat a hajtogatási területeknek megfelelő útmutatókkal jelöljük. Vegye figyelembe, hogy az oldalak száma határozza meg a Mini Leporello elülső és hátsó részének helyzetét. A 8 és 12 oldalas Mini Leporellók esetében az elülső és a hátsó oldal ugyanazon a kialakítható területen (elülső) található.

12 oldalas Mini Leporello tervezőben

12 oldalas Mini Leporello összehajtva

A 10 oldalas Mini Leporello esetében az előlap az elülső tervezési területen, a hátlap pedig a hátsó tervezési területen van.

10 oldalas Mini Leporello a tervezőben

10 oldalas Mini Leporello összehajtva