Nyomtatások

Nyomtatások

A termékrészlegben termékek széles választékát találja, többek között fotónyomatokat, képzőművészeti nyomatokat, útlevélképeket, fotószetteket és még sok mást. Tudja meg, hogyan rendelheti meg ezeket a termékeket egyenként vagy nagy tételben.

Miután kiválasztotta a cikkeket, megnyílik egy ablak, amelyben hozzáadhatja a képeket. A képeket egyszerűen behúzhatja az ablakba, vagy a Képek hozzáadása gombra kattintva kiválaszthatja a fényképeket az eszközéről vagy bármely online forrásból. Ha korábban már rendezte a képválogatást, és szeretné megtartani ugyanazt a rendet, akkor a képeket ugyanabban a sorrendben kell áthúznia. Miután kiválasztotta a képeket, nyomja meg a Tovább gombot.

Képek hozzáadása ablak

Megjelenik egy termékválasztó ablak, amely a korábban kiválasztott terméket jeleníti meg. Lehetősége van azonban más terméket is kiválasztani a bal oldali oszlopból, amely az összes rendelkezésre álló egy képből álló terméket felsorolja. A középső oszlopban beállíthatja a kiválasztott termékhez tartozó speciális beállításokat, például a kivitelezést vagy a formátumot.

Termékválasztó ablak

A jobb oldali oszlopban az összes kiválasztott és hozzáadott kép látható. Az egyes fényképek példányszámát az alatta lévő érték módosításával állíthatja be. A mínusz vagy plusz ikonra kattintva vagy manuálisan megadhatja a számot. Ha az összes kiválasztott fényképhez azonos példányszámot szeretne beállítani, írja be a kívánt mennyiséget a menü alján található Mennyiség mezőbe. A másolatok számát később is módosíthatja.

Minden egyes fényképhez a bal felső sarokban egy színes doboz jelzi a képminőséget a kiválasztott termék alapján. Ha a Képjavítás funkció engedélyezve van, akkor ebben a mezőben egy varázspálca ikon látható. Erre a négyzetre kattintva engedélyezheti vagy letilthatja a képjavítást. Ha a négyzet fölé mozgatja a mutatót, megjelenik a képminőség és a képjavítás állapota.

Egérrel a kép fölé mozgatva

A képre kattintva egy ablak nyílik meg a fénykép szerkesztéséhez szükséges információkkal és eszközökkel. A bal oldalon a megfelelő eszközöket tartalmazó gombok találhatók, a jobb oldalon pedig a kép előnézete látható a képkivágási kerettel, amely a képkeretet szemlélteti. A képkeret módosításához mozgassa az egeret a kék keretben lévő kis négyzetek fölé, amíg a kurzor kettős nyíllá nem változik. Tartsa lenyomva az egérgombot, és húzza a kurzort oldalirányban a doboz méretének megváltoztatásához. A képdoboz áthelyezéséhez vigye a kurzort a doboz fölé, amíg a kurzor keresztté nem változik, majd tartsa lenyomva az egérgombot, és húzza a képet az új pozícióba.

Képszerkesztő ablak

Alap: Ez a szakasz alapértelmezés szerint be van jelölve. Itt olyan eszközök állnak rendelkezésre, amelyekkel a képet függőlegesen vagy vízszintesen megfordíthatja, 90 fokkal elforgathatja, és rácsot választhat. Választhat a harmadolás szabálya, az aranymetszés vagy a rács nélkül.
Szűrő: Erre a lehetőségre kattintva a szűrőeszközök teljes készlete jelenik meg. Beállíthatja a fényerőt, a kontrasztot, a telítettséget és az árnyalatot, vagy akár a színezést is választhatja.
Pro: Itt a kép részletes adatait és hisztogramját találja. A képjavító funkciót is be- vagy kipipálhatja, és ellenőrizheti a képminőséget.
Kattintson a Tovább gombra a módosítások mentéséhez, vagy a Mégse gombra a módosítások elvetéséhez.

Ha befejezte a termék konfigurálását, kattintson a Tovább gombra. Az összes kiválasztott kép megjelenik a fotótermék nevével ellátott lapon. A termék neve mellett balra található nyílra kattintva megjelenítheti vagy elrejtheti a képeket. A terméknévtől jobbra található három pontos menügombra kattintva elérheti a lap törlésének vagy a cikk átalakításának lehetőségeit. Az előző ablakhoz hasonlóan az egyes fényképek mennyiségét is beállíthatja, ellenőrizheti a minőséget, aktiválhatja a Képjavítást, és a fényképre duplán kattintva megnyithatja az átpozícionálás ablakot.

Kijelölt fényképnyomatok

A képek kiválasztásához ebben az ablakban jelölje be a Kijelölés feliratú négyzetet. A jelölőnégyzet bejelölése után annyi fényképet választhat ki, amennyit csak akar. A Cikk módosítása és a Kijelöltek eltávolítása gombok aktívvá válnak, amint egy fényképet kiválasztott, és lehetővé teszik a kívánt műveletek elvégzését.

Kijelölt fényképek

Ha több fényképet szeretne hozzáadni ugyanahhoz a cikkhez, vagy új cikket szeretne hozzáadni, egyszerűen kattintson a jobb felső sarokban található Képek hozzáadása gombra, és kövesse ugyanazt a folyamatot. Ha végzett, kattintson a Kosárba helyezés gombra.

Több termék hozzáadása

 

Az Ön nyelvi beállításai nem egyeznek meg a weboldal nyelvével. Kérjük, válassza ki:

Az Ön nyelvi beállításai nem egyeznek meg a weboldal nyelvével. Kérjük, válassza ki: