Objektumok rögzítése, igazítása és rögzítése

Objektumok pattintása, rács és rögzítése

A jobb oldali Oldal gombra kattintva egy menü nyílik meg, amely számos lehetőséget tartalmaz az objektumok elhelyezésének javítására. Ez a menü lehetővé teszi az oldalon lévő összes objektum zárolását és megtekintését, a rács és a Snap to grid, valamint más hasznos pattintási eszközök aktiválását.

Pattintás

Az Online Designer alapértelmezés szerint pattintja az objektumokat, így biztosítva a pontos objektumelrendezést a fotótermékben. Ha egy objektumot egy másik objektum közelébe mozgat, az automatikusan a szomszédos objektum széléhez vagy középpontjához igazodik. Ugyanez történik akkor is, ha egy objektum a fotótermék széléhez közelít. Egy szaggatott vonal jelenik meg, amely jelzi az objektumok közötti igazítást, megkönnyítve azok pontos elhelyezését.

A kép mozgatása pattintási útmutatókkal

A pattintási viselkedést testre szabhatja a lapelemek közötti távolságok megadásával az Oldal menü Lapelemek közötti távolság megadása szakaszában.
Távolság: Más objektumok megközelítésénél figyelembe vett távolság.
Távolság oldal margó: Az oldal szélének megközelítésénél figyelembe vett távolság.
Távolság oldal közepe: Az oldal közepéhez való közelítéskor figyelembe vett távolság.
Ragasztási lehetőségek

Rács

Alapértelmezés szerint a Rács mezőben nincs kijelölve a rács. A mezőre kattintva lehetőség van 0,5 cm-es, 1 cm-es vagy 2 cm-es rácsháló engedélyezésére. Ezen opciók valamelyikének kiválasztásával a kiválasztott méretű, hasznos kék rács jelenik meg a fotótermékben, amely segít a tárgyak pontos elhelyezésében. Fontos megjegyezni, hogy a rács csak útmutatásul szolgál, és nem kerül nyomtatásra a végleges termékre.

0,5 cm-es rács

Ha be van jelölve a Snap to grid (Rácsra kattintás ) jelölőnégyzet, az objektumok automatikusan rácsra kattannak, amikor elmozdítják vagy átméretezik őket, így biztosítva a pontos pozicionálást.

Rétegek

A Rétegek szakasz az oldalon elhelyezett összes objektumot megjeleníti. Az objektumokat könnyen kezelheti az objektumok zárolásával vagy feloldásával. Egy objektum zárolása megakadályozza, hogy kijelöléskor elmozduljon, ami különösen akkor hasznos, ha bizonyos objektumokat rögzített pozícióban szeretne tartani. Egy objektum zárolásához vagy feloldásához egyszerűen kattintson az objektumtól jobbra található zárolás ikonra. Ez lehetővé teszi a zárolt objektumok kívánt pozíciójának megtartását, miközben más objektumokat szabadon mozgathat.

Rétegek az Oldal menüben

 

Az Ön nyelvi beállításai nem egyeznek meg a weboldal nyelvével. Kérjük, válassza ki:

Az Ön nyelvi beállításai nem egyeznek meg a weboldal nyelvével. Kérjük, válassza ki: