Termékválasztás

Termékválasztás

A Saal Digital a képek nyomtatásához a termékek széles választékát kínálja. Minden termékkategória egyedi, a jellemzőire szabott testreszabási eszközöket kínál. Az online tervezőben található termékválaszték eléréséhez egyszerűen kattintson a bal oldali oszlopban található Termékek gombra. A termékválasztó menüben megjelennek a főbb termékkategóriák, mint például a Nyomtatások, Fotókönyvek, Wall Art, Kártyák és így tovább.

Termékválasztó ablak

Az egyes termékkategóriákon belül különböző alkategóriákat talál. Például a Fotókönyvek kiválasztásával olyan lehetőségek jelennek meg, mint a Keményfedeles fotókönyv, a Professzionális vonalas fotókönyv és a Portfólióalbumok. Amikor kiválaszt egy termékkategóriát, a kiválasztott termék neve jelenik meg a tetején, amely navigátorként szolgál. A kategóriaválasztó menübe könnyen visszatérhet, ha bármelyik kategória nevére kattint.

Keményfedeles fotókönyvek kiválasztási ablak

Egy adott termék gyors megtalálásához használhatja a jobb felső sarokban található keresőmezőt. A releváns kulcsszavak, például a Fémnyomtatás beírásával az összes elérhető Fémnyomtatás termék megjelenik, amelyek közül választhat.

Metal Print keresési eredmény

Egy termékre kattintva a termék konfigurációs lehetőségeihez juthat. Ha például egy fotókönyvet választ, kiválaszthatja a borító anyagát, a teríték felületét, és még azt is, hogy szeretne-e ajándékdobozt mellékelni hozzá. A Tervezés gombra kattintva megnyílik az online tervező, ahol a kiválasztott termék és konfiguráció már készen áll a tervezésre.

30 x 30 Professional Line fotókönyv konfigurátor

Ha be van jelentkezve, a felső részben kényelmesen megjelenik az utolsó projekt, amelyen dolgozott. A 3 pontra kattintva lehetősége van a projekt hozzáadására, szerkesztésére vagy törlésére. Ha rákattint, akkor a Projektek menübe jut.

Utoljára megnyitott projekt