Töltse ki a mezőt

Töltse ki a mezőt

A fotótermék összes kitöltődobozát testre szabhatja, hogy megfeleljen a designnak. Ehhez kattintson a Tervező felső menüjének Kitöltés hozzáadása gombjára, vagy használjon egy meglévő elrendezést. Miután kiválasztott egy kitöltődobozt, a jobb oldali menüben található Kitöltődoboz gombra kattintva módosíthatja annak tulajdonságait. Ezek a beállítások lehetővé teszik a kitöltődoboz személyre szabását az Ön preferenciái szerint.

A kitöltődoboz hozzáadása és a jobb oldali menüben megjelenő eszközök

A kitöltődoboz konfigurációs menüjének megjelenése után választhat a szín, a színátmenet vagy a textúra közül.

Színes

A kitöltődobozhoz többféleképpen is kiválasztható egyszínű szín:
1. Kattintson a menüben látható színek egyikére.
2. A Szín gombra kattintva megjelenik egy további színeket tartalmazó menü. Kattintson bármelyik színre a kitöltőmező színének kiválasztásához.

Kitöltőmező színválasztási lehetőségek

3. A Szín gombra kattintás után a Színválasztás gombot találja. Itt kiválaszthatja a kívánt színt a felkínált színpalettáról, vagy megadhatja annak HEX-értékét.

Színválasztó eszköz

A Szín mezőtől jobbra található az Átlátszatlanság mező. Értékének megváltoztatásával a kitöltőmező átlátszósága változtatható.

Gradiens

Ha ebben a menüben a gradiens lehetőségek egyikére kattint, akkor a kitöltőmező automatikusan kitöltődik vele.

A kitöltőmező gradiens beállításai

A színátmenet színei a Szín 1 és Szín 2 mezőkben választhatók ki. A színmezők egyikére kattintva megjelenik egy menü, ahol kiválaszthat egy színt a megjelenítettek közül, a pipetta eszközzel kiválaszthat egy színt, vagy a Színválasztás gombra kattintva kiválaszthat egy adott színt ebből a menüből.

Színátmenetes szín kiválasztása

A Forgatás mezőben beállíthatja a színátmenet elforgatásának mértékét, úgy, hogy az egyik szín az egyik végén, a másik pedig az ellenkező végén legyen. Az Átlátszóság mezőben beállíthatja a gradiens kitöltésének átlátszósági fokát.

Textúra

Ebben a menüben többféle textúra közül választhat a kitöltőmezőhöz. Az egyikre kattintva az adott textúra lesz a kitöltés. Az átlátszatlanság az Opacity mezőben állítható be.

Kitöltőmező textúrájának beállításai