Profil és oldal beállítások

Profil és oldal beállítások

Legyen szó portfólióról vagy online boltról, profiloldalát az igényeinek megfelelően alakíthatja.

Hogyan hozza létre profiloldalát

A Fiók menüben találja a Profil és oldalbeállítások részt. Itt minden eszközt megtalál, amire profiloldalának létrehozásához és testreszabásához szüksége van.

Profile and page settings menu

Először is engedélyeznie kell a Nyilvános profil aktiválása opciót, hogy elkezdhesse létrehozni profiloldalát. Az aktiválás után meg kell adnia az oldalának egy profilnevet. Amint hozzáadsz egyet, egy linket fogunk generálni.

Profile name and profile page link

Az oldalad már létre lett hozva, bár még üres. Ha rákattintasz, látni fogod, hogy egy új ablak nyílik meg az üres weboldaladdal. Hozzá kell adnod azokat az információkat, amelyeket a profiloldaladon szeretnél megjeleníteni. Felhívjuk figyelmét, hogy ez a link nem fog működni, ha a Nyilvános profil aktiválása opció ki van kapcsolva.

Profile page blank

Információk és megjelenés testreszabása

Az oldalát a logó feltöltésével személyre szabhatja. Egyszerűen kattintson a Logó és arculattervezés résznél a Kép feltöltése gombra, és válassza ki logóját a megadott adatoknak megfelelően. Logója az oldal bal felső sarkában fog megjelenni.

A weboldal fejlécéhez is feltölthet képet. Ez az oldalának tetején fog megjelenni. A Fejléckép szakasz alatt a Kép feltöltése gombra kell kattintania, és ki kell választania a képet. A feltöltés után a Kép szerkesztése gombra kattintva kiválaszthatja a megjelenő kép kiválasztását.

Logo and header image uploaded

Ezeket a képeket bármikor megváltoztathatja, ha egy másik képet tölt fel a helyükre, vagy ha a Törlés gombra kattintva eltávolítja őket. A képek mellett személyes adatait és a közösségi médiahálózatokat is hozzáadhatja.

Information to fill in for profile page

A Rólad szóló rész alatt több lehetőséget is találsz személyes adataid kitöltésére. Cím hozzáadása a profiloldaladhoz, amely az avatárképed alatt jelenik meg. Egy művésznevet, amely a szerzői hivatkozásként fog szerepelni, és amely az oldal tartalmáért felelős. Egy leírást, amely az oldal címe alatt fog megjelenni.

A Közösségi média rész alatt számos lehetőséget találsz arra, hogy a közösségi hálózataidat beépítsd a weboldaladba. A közösségi hálózataira mutató linkek az oldal alján lesznek láthatóak a megfelelő platform logójával együtt. Ha van egy további webhelye, amelyet szeretne hozzáadni a profiloldalához, akkor azt is felveheti.

Végezetül különböző lehetőségek állnak rendelkezésére a webhelye megjelenítési módjának testreszabására. Még a mobileszközökre vonatkozó speciális megjelenítési módot is kiválaszthatja. És választhat sötét vagy világos megjelenést is.

Appearance and display mode options

Ne felejtsen el minden alkalommal a Módosítások mentése gombra kattintani, amikor új tartalmat ad meg. Oldalad előnézetét a profiloldalad linkjére kattintva tekintheted meg.

Profile page customised but no galleries

Ezenkívül lehetőséged van arra, hogy profilodat hozzáadd a Saal WallArt online platformhoz, ahol bemutathatod munkáidat, kapcsolatba léphetsz potenciális vásárlókkal, és pénzt kereshetsz a fotózásoddal. Ha a WallArton fotókat tesz közzé, akkor a profiloldalán galériát hozhat létre az oda feltöltött képeiből. Itt tudhat meg többet a WallArtról.

Galériák közzététele a profiloldalán

Ha galériákat szeretne hozzáadni a profiloldalához, lépjen a Galériák menüpontba, és nyissa meg a profiloldalához hozzáadni kívánt galéria Megosztási beállításait.

Alapértelmezés szerint a Profiloldalon való közzététel opció ki van kapcsolva, egyszerűen aktiválja, és kattintson a Mentés gombra, hogy a galéria megjelenjen a profiloldalán. Annyi galériát tehet közzé, amennyit csak akar, és bármikor visszavonhatja a közzétételüket, ha ezt az opciót kikapcsolja.

Publish on profile page option activated in Share galleries

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az egyes galériák beállításai öröklik a Galériák menüben már elvégzett beállításokat. Ez például azt jelenti, hogy ha egy galéria megfelelő értékesítési beállításaiban aktiválva van a Megrendelés engedélyezése opció egy adott árlistával, akkor az adott galéria képei megvásárolhatók lesznek az Ön profiloldalán, amint a felhasználó belép az adott galériába. Ez a helyzet az egyes galériák galéria-, megosztási és értékesítési beállításain belüli összes opcióra érvényes. Ezzel tisztában kell lennie, és szükség esetén módosítania kell a galéria beállításait.

Profile page with galleries