Projekt duplikálása vagy konvertálása

Projekt duplikálása vagy konvertálása

A projekteket a semmiből is létrehozhatja, vagy megduplázhatja, sőt, akár át is alakíthatja őket. Ez nagyon hasznos lehet különböző termékek létrehozásához ugyanazzal a tartalommal, vagy különböző változatok létrehozásához az Ön által hasznosnak ítélt változtatásokkal, például különböző méretekkel. Egy projekt duplikálásához a Projektek panelre kell lépnie, és ki kell választania a duplikálni kívánt projektet. A jobb oldalon megjelenik egy menü több lehetőséggel. A Funkció opciók között találja a Duplikálás gombot. A Duplikálás gombot a projekt 3 pont gombjára kattintva is megtalálhatja.

Megjelenő projekt opciók

A gombra kattintva automatikusan létrehoz egy új, azonos projektet a Projektek panelen. Felhívjuk figyelmét, hogy ez az új projekt még nem került megosztásra, és még nem áll rendelkezésre.

Duplikált projekt a panelen

Ha ezt az új projektet egy másik cikké szeretné átalakítani, kattintson rá, hogy a jobb oldali menüben megjelenjenek a különböző opciók. Itt találja a Cikk átalakítása most gombot.

Cikk átalakítása gomb

Ha rákattint, egy figyelmeztető üzenet jelenik meg, amely tájékoztatja, hogy a formátum, a méret vagy az oldalak számának megváltoztatása megváltoztathatja a tartalmat. Most ki kell választania a terméket, amivé át szeretné alakítani a projektjét.

A projektet átalakítani kívánt cikkek

A cikk kiválasztása után a Projektek panelen megtalálja mind az eredeti projektet, mind a duplikált projektet, amelyet egy másik cikké alakított át.

Ugyanaz a projekt különböző cikk

Vegye figyelembe, hogy az átalakított termékben az Ön által tervezett eredeti projekt tulajdonságai módosultak. Fontos, hogy nyissa meg a konvertált projektet, hogy ellenőrizze, minden úgy van-e, ahogyan szeretné. Ehhez kattintson a konvertált projektre, hogy megjelenjen a megfelelő menü. Ott válassza a Projekt szerkesztése lehetőséget. A konvertált projekt meg fog nyílni, hogy átnézhesse, és elvégezhesse a kívánt módosításokat ezen az új változaton.

Tervező a konvertált projekttel