Projekt duplikálása vagy konvertálása

Projekt duplikálása vagy konvertálása

A projekteket a semmiből is létrehozhatja, vagy megduplázhatja, sőt, akár át is alakíthatja őket. Ez nagyon hasznos lehet, ha különböző termékeket szeretne létrehozni ugyanazzal a tartalommal, vagy ha különböző változatokat szeretne létrehozni az Ön által hasznosnak ítélt változtatásokkal, például különböző méretekkel. Egy projekt duplikálásához a Projektek panelre kell lépnie, és ki kell választania a duplikálni kívánt projektet. A jobb oldalon megjelenik egy menü több lehetőséggel. A Funkció opciók között találja a Duplikálás gombot. A Duplikálás gombot a projekt 3 pont gombjára kattintva is megtalálhatja.

Project options displayed

Erre kattintva automatikusan létrehoz egy új, azonos projektet a Projektek panelen. Felhívjuk figyelmét, hogy ez az új projekt nem került megosztásra, és még nem áll rendelkezésre.

Duplicated project on panel

Ha ezt az új projektet egy másik cikké szeretné átalakítani, kattintson rá, hogy a jobb oldali menüben megjelenjenek a különböző lehetőségek. Itt találja a Cikk átalakítása most gombot.

Convert article button

Ha rákattint, egy figyelmeztető üzenet jelenik meg, amely tájékoztatja, hogy a formátum, a méret vagy az oldalak számának megváltoztatása megváltoztathatja a tartalmat. Most ki kell választania azt a terméket, amivé át szeretné alakítani a projektjét.

Articles to convert the project

Ha a cikket kiválasztotta, a Projektek panelen megtalálja az eredeti projektet és a duplikált projektet is, amelyet egy másik cikké alakított át.

Same project different article

Vegye figyelembe, hogy az átalakított termékben az Ön által tervezett eredeti projekt tulajdonságai módosultak. Fontos, hogy nyissa meg az átalakított projektet, hogy ellenőrizze, hogy minden a kívánt módon van-e beállítva. Ehhez kattintson a konvertált projektre, hogy megjelenjen a jobb oldali menü. Ott válassza a Projekt szerkesztése lehetőséget. A konvertált projekt meg fog nyílni, hogy átnézhesse, és elvégezhesse az új változaton a kívánt változtatásokat.

Designer with converted project