Projekt hozzáadása egy galériához

Projekt hozzáadása egy galériához

A képek mellett projekteket is hozzáadhat a galériához. A Projektek panelen válassza ki a galériához hozzáadni kívánt projektet. Ennek a projektnek már meg kell lennie megosztva. Ha nincs, akkor el kell mennie a Megosztási beállítások és a Megosztás aktiválása menüpontba. A megrendelését is engedélyezheti.
Ha a projektet megosztotta, a projekt legördülő menüjében megjelenik a Hozzáadás a galériához opció. Ezt a lehetőséget a projekt kiválasztásakor a jobb oldali menüben is megtalálja.

Project options displayed

Önnek csak ki kell választania a galériát, amelybe be kívánja illeszteni.

Gallery selection

Ha a Galériák panelre lép, és megnyitja azt a galériát, ahová a projektjét hozzáadta, látni fogja, hogy a projektje hozzá lett adva.

Gallery containing a project

Ha pedig megnyitja a galéria megosztott linkjét, látni fogja, hogy a projekt elérhető, és hozzá lett adva a galériához.

Gallery view with a project

Ha el szeretné távolítani a galériából, akkor a Galériák panelre kell lépnie, és meg kell nyitnia azt a galériát, amelyhez a projektet hozzáadta.
Itt ki kell választania a projektet, és a jobb oldali menüben a keresztre kell kattintania, ahol a galéria van megadva, amelyhez hozzáadták. Vagy pedig a projekt menüből legördítheti a projektet, és kiválaszthatja a Projekt eltávolítása a galériából menüpontot.

Remove project button