Projekt létrehozása egy galériából

Projekt létrehozása egy galériából

A képek mellett a Saal Design szoftverben, az online áruházban vagy egy külső tervezőszoftverben létrehozott projektjeit is tárolhatja, kezelheti, megoszthatja és értékesítheti. Ezen túlmenően gyorsan és egyszerűen, közvetlenül egy galériából tetszőleges számú fotóterméket hozhat létre. A Galériák panelen legördítse le annak a galériának a menüjét, amelyből terméket szeretne létrehozni, és válassza a Termék létrehozása lehetőséget.

Galéria panel legördülő menüje

Ezt a lehetőséget a galérián belül is megtalálja. Amikor megnyit egy galériát, látni fogja, hogy a jobb oldali menüben különböző lehetőségek és információk jelennek meg a galériával kapcsolatban. Ebben a menüben találja azt a lehetőséget is, hogy terméket hozzon létre az adott galériában található fotókból. Ehhez csak a Termék létrehozása gombra kell kattintania.

Lehetőségek a galérián belül

Az online áruház automatikusan megnyílik, és megmutatja a Saal Digital által kínált különböző fotóipari termékeket.

Fotótermékek

A termék összes jellemzőjét testre szabhatja.

A Professional Line XT jellemzői

És kiválaszthatja a fotótermék létrehozásához kívánt módszert.

Tervezési módok

Ha az AutoLayout módot választja, akkor a galériájában található összes fénykép elérhető lesz a tervezőben, hogy felhasználhassa a termék létrehozásához.

Tervező AutoLayout funkcióval

Ha a termék létrehozását az Egyperces módot választja, a termék automatikusan a galériából kiválasztott fényképek felhasználásával jön létre.

Kép kiválasztása

A létrehozás után bármilyen változtatást elvégezhet rajta. És további képeket adhat hozzá egy másik galériából vagy eszközről, ha szüksége van rájuk. Innen a projektet a kosaradba is hozzáadhatod, megoszthatod és eladhatod, ha elkészült.

Egy perc alatt létrehozott professzionális vonal

Miután befejezte a projekt megtervezését, a projekt mentéséhez kattintson a Projekt mentése gombra. Adjon neki egy nevet, és kattintson a Mentés gombra.

Projekt mentése

Amikor megnyitja a Projektek panelt, megtalálja a projektjét azzal a névvel, amellyel elmentette.

Projekt panel szakmai vonallal

Ha kiválasztja a projektet, a jobb oldali menüben több lehetőség is megjelenik, köztük a Kosárba helyezés, a Beállítások megosztása és a Projekt eladása. Ezeket a lehetőségeket a projektben található 3 pont gombra kattintva is megtalálod.

A projekt állapota

A Projektek menüben egy címke jelenik meg a projektjeidről, amely lehetővé teszi, hogy egy pillantással ellenőrizhesd a projektek állapotát.
Az érvényesítésben: Ez azt jelzi, hogy a projekt képei jelenleg felülvizsgálat alatt állnak. A státusz automatikusan megváltozik, amint a felülvizsgálat megtörtént.
Privát: Ez azt jelenti, hogy a projekt csak Ön számára látható, és mások számára nem hozzáférhető.
Megosztott: A projekt mások számára is elérhető a Megosztási beállításokban megadott konfiguráció alapján. A megosztott link elérhető, hogy mások is hozzáférhessenek a projekthez és megtekinthessék azt. A projekt nincs beállítva értékesítésre.
Kereskedelmi: Ez azt jelzi, hogy a megrendelés engedélyezése opció aktiválva van, és a projekt az Értékesítési beállításokban beállított ár és konfiguráció szerint megvásárolható.
Kikapcsolva: A projekt már nincs megosztva, és ezért már nem kereskedelmi. Ismét csak az Ön számára látható, és gyakorlatilag el van rejtve a nyilvánosság elől.

A projektek állapota

 

Az Ön nyelvi beállításai nem egyeznek meg a weboldal nyelvével. Kérjük, válassza ki:

Az Ön nyelvi beállításai nem egyeznek meg a weboldal nyelvével. Kérjük, válassza ki: