Projekt megosztása

Projekt megosztása

A projektek megosztására több lehetőség is van, az Ön igényeitől függően. Először is aktiválnia kell a megosztást. Ezt a lehetőséget több helyen is engedélyezheti. Egy projekt tervezésekor a tervező felső menüjében talál egy Megosztás gombot.

Designer with Professional Line

A Projektek panelen, ha legördíted az egyik projekt menüjét, több lehetőség is megjelenik. Ott találja a Megosztás beállításai gombot.

Projects panel drop down menu

Ha kiválaszt egy projektet, jobbra megjelenik egy menü, amelyben minden információ megtalálható róla. Ott is megtalálja a Megosztási beállítások gombot.

Right menu of the Projects panel

Ha a Megosztási beállítások gombra kattint, megjelenik egy felugró menü. Itt kell aktiválnia a megosztást.

Activate Share Project

Ha aktiváltad, különböző lehetőségek jelennek meg, amelyekkel testre szabhatod a projekted megosztásának módját.

Share Project menu

Ha szeretné, jelszóval is biztosíthatja azt. A jelszót manuálisan kell megadni a felhasználóknak, hogy hozzáférhessenek a projekthez. A galériákhoz hasonlóan itt is elérhető lesz a projekted megosztott linkje. Ezt a linket kézzel is bemásolhatja és beillesztheti, vagy egyszerűen csak kattintson a Megnyitás gombra. Ezzel megnyílik a projekted megosztott linkje, és láthatod, hogy a felhasználók hogyan fogják látni.
A Megosztott link alatt találja a különböző lehetőségeket a projekt elküldésére és megosztására a felhasználókkal. A Megosztási link másolásával elküldheti azt az Ön által választott felhasználóknak az Ön által preferált módszerrel vagy platformon. Az E-mailben küldésre kattintva elküldheti a linket e-mailben az eszközén kiválasztott alapértelmezett e-mail szoftver segítségével. Vagy a megosztott linket közvetlenül a Fotóportálról e-mailben is elküldheti ismerőseinek, ha a Megosztás ismerősökkel gombra kattint. A Speciális beállítások megjelenítése menüpont alatt találja a fordítások hozzáadásának lehetőségét.

Translations menu

Miután beállította a projektet, kattintson a Mentés gombra. Látni fogja, hogy a projekt állapota megváltozott.

Project status