Rendeléskezelés

Rendeléskezelés

Ebben a menüben áttekintést talál a képeihez és projektjeihez leadott összes megrendelésről, valamint azok állapotáról. Az információk a következőképpen jelennek meg:
Dátum: A megrendelés leadásának dátumát jelzi.
Megrendelés száma: Ez az egyes ügyfelek megrendeléséhez rendelt egyedi azonosító, amely lehetővé teszi a megrendelés nyomon követését.
Számla száma: Megjeleníti a hivatkozási számot a számla létrehozásakor.
Állapot: A megrendelés aktuális státuszáról nyújt információt, például Kiszállítva, Gyártásban, Lemondva vagy Gyártási képre várva. Az utóbbi esetben a megrendelés befejezéséhez szükséges lépéseket kell tennie.
Típus: Az ügyfél által kiválasztott szállítási módot jelzi.
Összesen: Az ügyfél által a megrendelésre költött összeget jelzi.
Az Ön nyeresége: Azt az összeget jelzi, amelyet a megrendeléssel keresett.
Név: Megjeleníti a vásárló nevét.
Megrendelés kezelése

A jobb felső sarokban talál néhány hasznos eszközt:
Letöltés: Erre a gombra kattintva letölthet egy CSV-fájlt, amely tartalmazza a megrendeléseire vonatkozó összes információt.
Keresés: Ez a funkció lehetővé teszi egy adott megrendelés keresését a vonatkozó információk megadásával.
Szűrés: Erre a gombra kattintva különböző szűrési lehetőségek jelennek meg, amelyek lehetővé teszik a megjelenített megrendelések státusz vagy dátum szerinti szűrését.
Frissítés: Ez a gomb frissíti az itt megjelenített információkat.
Egy megrendelés részleteinek megtekintéséhez egyszerűen kattintson rá. Az egyes megbízásokon belül részletes információkat talál magáról a megbízásról, valamint az ügyfélről.

Várakozás a gyártási képre

Ha korábban aktiválta a Megrendelések manuális kiadása opciót az Értékesítési és számlázási beállítások menüben, vagy engedélyezte a Képek cseréje megrendelés előtt opciót egy galéria értékesítési beállításaiban, akkor bizonyos megrendeléseknél megjelenhet ez az állapot.

Ez az állapot azt jelzi, hogy a gyártás elindításához kézi műveletre van szükség az Ön részéről. A folytatáshoz kattintson az ilyen státuszú megrendelésre, és kövesse a szükséges lépéseket.