Telepítési folyamat

Telepítési folyamat

Szabadon letöltheti asztali szoftverünket, hogy megtervezhesse és testre szabhassa fotótermékeit. Kattintás után a program telepítője automatikusan elindul a letöltés. Ha mégsem, akkor kattintson a Letöltés újraindítása gombra. Ha a letöltés befejeződött, keresse meg azt a mappát, ahová a telepítőt mentette, és nyissa meg.

Megjelenik a letöltés újraindítása opció

Garantáljuk, hogy szoftverünk mentes a rosszindulatú programoktól és trójaiaktól. Rendszeres integritás-ellenőrzéseken megy keresztül, és az iparági szabványos módszereket követi a vírusmentesség biztosítása érdekében.

Windows

A telepítővarázsló először arra kéri, hogy válasszon ki egy célmappát a szoftver számára. Miután megtette a választást, kattintson a Telepítés gombra. A telepítés befejezése előtt a varázsló két lehetőséget kínál fel:

  • Automatikusan nyissa meg a szoftvert, amikor a telepítés befejeződött.
  • Asztali ikon létrehozása a gyors eléréshezA preferencia kiválasztása után kattintson a Befejezés gombra.

A varázsló beállításai

A Saal Design szoftver most már telepítve van, és Ön készen áll arra, hogy elkezdje a fotótermékek tervezését.

macOS

A telepítési varázsló végigvezeti Önt a telepítési folyamaton. A telepítés megkezdéséhez kattintson a Folytatás gombra. A telepítés befejeztével egy megerősítő üzenet jelenik meg.

Sikeres üzenet a telepítőprogramon

Kattintson a Bezárás gombra a telepítőből való kilépéshez. A telepítés most már befejeződött, és készen áll a fotótermékek létrehozásának megkezdésére.