Termékválasztás

Termékválasztás

A Saal Digital segítségével a termékek széles skálájára lehet képeket nyomtatni. Mindegyik különböző testreszabási eszközöket kínál, a termék jellemzőitől függően. Az asztali szoftver futtatásakor elsőként a Termékválasztás nyílik meg. Itt találja a főbb termékkategóriákat. Ezek közé tartoznak a nyomatok, a fotókönyvek, a fali művészetek, a kártyák és még sok más.

Termékválasztó ablak

Minden termékkategóriának több alkategóriája van. Például a Fotókönyvek kiválasztásával megjelennek a különböző alkategóriák, mint például a Keményfedeles fotókönyv, Professzionális vonalas fotókönyv, Portfólióalbumok stb.

Fotókönyvek kiválasztási ablak

A széles termékválaszték miatt a cikkektől függően akár alkategóriákon belüli alkategóriák is lehetnek. Ebben a példában a Professional Line Photo Book kiválasztásával megjelennek az adott termékhez tartozó formátumlehetőségek. Ezek bármelyikére kattintva a termék konfigurációjához juthat. A fotókönyvek esetében például különböző opciókat választhat a borító anyagára, az oldalakra, arra, hogy tartalmazzon-e ajándékdobozt stb. vonatkozóan. A Tervezés gombra kattintva megnyílik a Tervező a kiválasztott termékkel és a tervezendő konfigurációval.

30 x 30 Professional Line fotókönyv konfigurációs panel

A termékkategória kiválasztásakor a kiválasztott termék neve jelenik meg felül. Ez egyben navigátorként is szolgál. Bármelyik kategória nevére kattintva visszatérhet a kategória kiválasztásának menüjébe. Ez lehetővé teszi, hogy a különböző kategóriák és alkategóriák között görgetve kiválassza a képekhez legmegfelelőbb terméket és konfigurációt. Például a Poster/FineArt > FineArt > FineArt testreszabása kiválasztása után a konfigurációs panelre jut.

FineArt konfigurációs panel

A Poster/FineArt címre kattintva a tetején visszakerül a kategória menübe, ahol egy másik kategóriát választhat, például a Photo in changeable frame (Fotó cserélhető keretben) kategóriát.

Poszter és FineArt kiválasztási ablak