Környezetbarát és fenntartható ajándékok

Szeretne fenntarthatóbb döntéseket hozni az ajándékvásárlás során? Számos testreszabási lehetőségünkkel könnyen választhat környezetbarát anyagokat a nyomatokhoz, helyettesítheti a csomagolópapírt szövetzsákkal, vagy rendelhet öröknaptárt, amelyet évről évre használhat. Fedezze fel ezeket és még sok más fenntartható ajándékötletet ebben a cikkben!

Cserélje ki a csomagolópapírt egy egyedi nyomtatott szövetzsákra

Az ajándékok csomagolópapírba csomagolása szép hagyomány, de sajnos rengeteg hulladékot termel. Egy egyedi nyomtatott szövetzsák megoldást jelenthet erre a problémára. Tervezze meg a sajátját az alkalomhoz illően, és vagy tegye az ajándék részévé, vagy csak ajándékozásra használja, és utána vigye haza magával. Mindenképpen jobb, mintha csak azért vennél valamit, hogy aztán kidobd!

Használjon fém uzsonnás dobozt

Használjon fém uzsonnás dobozt

Egy egyedi fényképes uzsonnásdoboz az iskolába, óvodába vagy az irodába garantáltan feldobja a napot! Még jó, hogy az élelmiszer-biztonságos fémdobozunk fenntarthatóbb is, mintha papírba vagy fóliába csomagolnád az ebédet, vagy műanyag uzsonnásdobozt használnál.

Tervezze meg naptárát úgy, hogy újra felhasználható legyen

Tervezze meg naptárát úgy, hogy újra felhasználható legyen

Egyéni fotónaptárát nem csak egy évig szeretné megtartani? Nem probléma! Naptárának tervezésekor lehetősége van örökös naptártervet választani, amely csak a hónapot és a dátumokat mutatja, de az évet és a hétköznapokat nem. Így addig élvezheted kedvenc képeidet, amíg csak szeretnéd!

FSC® tanúsított papírok

FSC® tanúsított papírok

Elsősorban FSC® tanúsítvánnyal rendelkező, fenntartható módon előállított papírokat használunk.

Napenergiával előállított

Napenergiával előállított

Több mint 3,000 m² napelemmel a legtöbb napon fedezzük az energiaszükségletünket.

Szén-dioxid semleges

Szén-dioxid semleges

Az elkerülhetetlen CO₂-kibocsátást globális környezetvédelmi projektekbe való befektetéssel ellensúlyozzuk.

Felelős szállítás

Felelős szállítás

Amikor csak lehetséges, szén-dioxid-semlegesen szállítjuk csomagjainkat

Válasszon természetes anyagokból készült burkolatot

Válasszon természetes anyagokból készült burkolatot

Minden apróság számít, ezért kínálunk fenntartható borítóváltozatokat egyedi fotókönyvéhez vagy díszdobozához. Választhat különböző színű vászonból, sőt, parafából készült borítót is, amelyet szöveggel és cliparttal személyre szabhat! Mit fog választani?

Nyomtassa ki a fotóposzterét fenntartható papírra

Nyomtassa ki a fotóposzterét fenntartható papírra

A leginkább fenntartható papírok azok, amelyek gyorsan növő anyagokból készülnek. Ezért nemcsak kiváló minőségű pamutpapírokra kínálunk művészeti és poszternyomatokat, hanem a Hahnemühle Natural Line papírra is, amely gyorsan növekvő kender- és bambuszrostokból készül. Fedezze fel az összes lehetőséget most!

Egyedi fényképes asztali naptár fa állvánnyal

Egyedi fényképes asztali naptár fa állvánnyal

Mondjon búcsút a műanyagnak az egyedi asztali naptárunkkal. Tegye ki naptárlapjait egy elegáns, bükkfából készült faállványon. Tipp: Ha még fenntarthatóbb vásárlást szeretne, mindenképpen rendelje meg fotóit öröknaptárként, hogy még évekig újra felhasználhassa őket!

Fedezz fel még több ünnepi karácsonyi ajándékot!

Tervezzen most