50 % kedvezmény a Minta termékeken

Mutassa be portfólióját

Ön hivatásos fotós, grafikus, vagy a kreatív művészetek területén tevékenykedik? Keresi a módját, hogy portfólióját igényesen bemutassa, és kézzelfogható mintákkal is szeretné munkáját közelebb hozni ügyfeleihez?

Hozzon létre egy professzionális értékesítési eszközt a Saal Digital mintatermékeivel, és mutassa be legfontosabb képeit ízléses, kifinomult módon. Jelentkezzen most az alábbi űrlapon, és megkapja a mintatermékekhez szükséges utalványkódot.

Testreszabhatja termékei kialakítását

Fedezze fel a különböző termékeket, például fotókönyveket, fali dekorációkat és kártyákat! Ismerkedjen meg a különböző felületekkel, és a különböző lehetőségek közül hozza létre a stílusát legjobban tükröző portfóliót. Fedezze fel a lehetőségek széles skáláját ügyfelei számára, és használja a termékeket referenciaként, amelyeket ügyfelei nemcsak láthatnak, hanem élőben is megtapasztalhatnak! Ezáltal élvezheti a tervezés abszolút szabadságát, amelyet a Saal Design szoftver a különböző funkcióival kínál Önnek.A regisztrációs adatait sikeresen elküldtük. Köszönjük üzenetét.

A termékminta-utalvány feltételei

  • A mintatermék előlapján a "minta" szónak jól láthatónak és olvashatónak kell lennie
  • A mintatermékek csak más termékektől elkülönítve rendelhetők meg
  • Az 50%-os utalvány nem kombinálható más utalványokkal vagy promóciókkal
  • A szállítási költséget nem tartalmazza a kedvezmény
  • Az ajándékdobozok csak mintaként rendelhetők meg, ha egy mintás fotókönyvvel párosítják
  • Az utalvány nem érvényes a mintakészletekre (pl. papír, borító és fali dekor csomagok).

Hogyan kell címkézni a mintaterméket

Nyilvánvalónak kell lennie, hogy a fotókönyvek mintadarabok. Más szóval, a címlapon fel kell tüntetni a "minta" szót vagy más hasonló kifejezést, például "minta fotókönyv" vagy "minta portfólió". A betűtípusnak legalább 30pt méretűnek kell lennie.

Tervezzen most