Szakmai zóna

Kérjük, figyeljen a következő részletekre:

 • Kérjük, mindig sRGB-t használjon az adatokhoz.
 • PDF vagy jpg fájlokat tölthet fel a webshopban.
 • Kérjük, ne helyezze az elemeket közvetlenül a levágási vonalig. Más szóval, kérjük, fedje le az egész oldalt, vagy tartson kb. 1 cm távolságot a kivágási vonaltól. Ellenkező esetben széleken felhősödések keletkezhetnek, vagy néhány fontos elem levágásra kerülhet.
 • Betűtípusok: Kérjük, vegye figyelembe, hogy az összes betűtípust mindig be kell ágyazni a PDF-fájlba, alternatívaként útvonallá is konvertálhatja őket.
 • Minimális betűméretek: Kérjük, vegye figyelembe, hogy a betűméretek betűtípusonként eltérőek. A sans-serif betűtípusoknak, normál vagy félkövér betűtípusoknak legalább 8 pt-osnak kell lenniük (mérés az Arial betűtípussal), míg a serif betűtípusoknak legalább 10 pt-osnak kell lenniük (mérés a Times New Roman betűtípussal).
  Ha egy betűtípus súlya "Light", akkor a méretnek legalább 12pt-nek kell lennie. Ha világos szöveg áll sötét háttér előtt, a betűméretnek legalább 14pt-nek kell lennie.
 • Vonalszélesség: A vonalak vonalszélessége nem lehet 1 pt alatt.
 • Kérjük, ne hagyjon regiszter- vagy vágásjeleket.
 • A megadott oldalszám nem tartalmazza a borítót (a borító elülső és hátsó oldalát).
 • A kivágási és illesztési távolság értéke mindig egy oldalra vonatkozik, ezért a naptárban és a fotókönyvekben is minden oldalnál figyelembe kell venni (pl. érték x 2 a bal és jobb oldalra).
 • A teljes fotókönyv borítójához (előlap és hátlap) csak egy pdf-fájlra van szükség.
 • Az első és hátsó borító belső oldala is kinyomtatásra kerül. Ha azt szeretné, hogy fehér legyen, kérjük, hagyja üresen az első terjedelem első oldalát és az utolsó terjedelem utolsó oldalát. (A fotókönyv közvetlenül az első szóróanyaggal kezdődik.)
 • A PDF-fájlokat az Adobe Acrobat Pro programban kell optimalizálni (lásd az alábbi utasításokat).
 • Nincs pontos fájlméretkorlátozás. Ha a fájl túl nagy, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.
 • A megrendelés leadása előtt kérjük, gondosan ellenőrizze kétszer is az összes oldalt. Bármilyen probléma esetén kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Az összes részletet teljes képernyőn vizsgálhatja meg. Nem vállalunk felelősséget a termékben található hibákért, ha azok már az előnézetben is láthatóak.

Szakmai tippek:

Javasoljuk, hogy a PDF exportálás funkció használata esetén (InDesign és QuarkXPress használatakor ajánlott), az exportálás során használja a "Nagyminőségű nyomtatás" opciót, vagy használja az Adobe PDF Saal Digital előbeállításunkat. A "Kimenet" menüpontban a célszínteret RGB színtérre - sRGB IEC61966-2.1 - módosítsa (lásd az alábbi képernyőképet). Ha a "Double Pages" funkciót (fotókönyvekhez) olyan layout programmal használja, mint a QuarkXPress vagy az InDesign, kérjük, győződjön meg róla, hogy bejelölte a "Print Sheets" (QuarkXPress = Mounting Surfaces) jelölőnégyzetet. Fontos, hogy minden dupla oldalt egy oldalként kapjunk meg a PDF-ben.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a "A dokumentum felületi beállításainak használata" jelölőnégyzet aktiválva van, ha sablonjainkat használja (lásd az alábbi képernyőképet).

A PDF-eket (dupla borító és belső oldalak) nem kell egyesítenie, de két PDF-et is feltölthet.

Kérjük, feltöltés előtt mindig optimalizálja a PDF-et, hogy csökkentse az adatmennyiséget, és konvertálja az importálás során problémákat okozó maszkokat, fóliákat és metaadatokat.

Photos
Vágás (PDF-exportáláshoz): A PDF-export mezőben a "Marks and Bleeds" (Jelölések és kivágások) alatt kérjük, használja a "Use interface settings of the document" (A dokumentum interfész beállításainak használata) jelölőnégyzetet, ha korábban meghatározta a dokumentumban a vágást.
Photos

Adobe PDF előbeállítások: Saal Digital munkalehetőségeink PDF-exportját is kínáljuk Önnek, hogy ingyenesen letölthesse a nyomtatható adatok előállításával kapcsolatos problémákat. Ezeket minden InDesign-verzióhoz használhatja. Kérjük, töltse le a munkaopciókat innen, és telepítse őket a számítógépére.

A munkaopciók betöltéséhez az InDesignban vagy a Photoshopban kattintson a Fájl gombra, majd az Adobe PDF Presets menüpont alatt válassza a Define (Meghatározás) lehetőséget. Ezután kattintson a Load (Betöltés ) gombra, és válassza ki a Saal Digital.joboptions-t a számítógépen lévő mentett helyről.

Most már kiválaszthatja a Saal Digital profilt az Adobe PDF Presets alatt, majd exportálhatja a PDF-et.

Photos