Az Ön fényképe elegáns fényes alufotóként

Az Ön 5.550 Ft Discovery utalványa*: WB624-EXW

*5.550 Ft felfedezés utalvány Wall Art. Érvényes a 2024.05.31. Minimális rendelési érték 11.000 Ft. Szállítás nem tartalmazza a szállítási díjat. Nem kombinálható más akciókkal vagy utalványokkal. Háztartásonként csak egyszer váltható be.

Kifinomult ízlésre valló, fényes alufotók

Rendkívüli megjelenést érhet el a fényképének csiszolt alumínium felületre történő nyomtatásával. Ez különösen a kép világosabb részeinek kiemelkedését segíti elő.

A speciális UV direkt nyomtatás hét színnel (normál esetben csak négy színnel) lenyűgöző színintenzitást biztosít a legnagyobb felbontás mellett (pixelesedés nélkül) és maximális élességgel.

  • 3 mm vastag alumínium kompozit panel
  • A csiszolt alumíniumfelület a kép világos területein csillog
  • 7 színű UV direkt nyomtatás, beleértve a világos színeket is
  • Egyedi méretek rendelhetők
  • Formátumtól függően, alumínium segédkeret, szabványos rögzítés és állványok kaphatók
  • A mintakészlet tartalmazza
  • Szakemberek számára: ICC profil elérhető
Könnyen megrendelhető

Könnyen megrendelhető

Tervezzen és rendeljen okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről egyszerűen és kényelmesen.

Kockázatmentes rendelés

Kockázatmentes rendelés

Számos biztonságos fizetési lehetőséget kínálunk megrendeléseihez.

Garantált elégedettség

Garantált elégedettség

Az Ön elégedettsége cégünk filozófiájának központi része.

Gyors szállítás

Gyors szállítás

Közvetlenül a gyártótól

ICC profilok

ICC profilok

A végeredmény részletes ellenőrzése: ICC-profilok minden egyes felületkezeléshez

Különböző akasztási lehetőségek

Különböző akasztási lehetőségek

Széles választékban elérhető felfüggesztések

Ezüst- és aranyeffektusok

Izgalmas effektusokat hozhat létre a fényes alumínium kompozitra nyomtatott képekkel. Míg a kép sötétebb területei matt hatást keltenek, az alumíniumfelület csillog a kép világosabb területein, egyedi ezüst- vagy aranycsillogást keltve.
A részletes fekete-fehér képek esetén a fényes alumínium kompozit felület fémes hatása hangsúlyosabbá válik, és a képe valósággal vonzani fogja a tekinteteket!

Finomítsa meg faliképeit lebegő kerettel

Szeretné, hogy a Wall Art egy extra érintés? Rendelje meg lebegő keretünket! Ez a kerettípus kiegészíti a képét, és professzionális galériás megjelenést biztosít. Válassza ki a témájához legjobban illő keretet fekete és fehér között.
A lebegő keret 8 mm-es vizuális rést hoz létre a Wall Art és a fakeret között, ami a képnek lebegő megjelenést kölcsönöz. A keretben lévő képét zárt konzolok segítségével függesztjük fel.
gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
A közvetlen UV-nyomtatás révén a fényes alufotó kiemelten ellenáll a napsütésnek, a fakulásnak és a víznek. Ez azt jelenti, hogy nyirkos környezetbe is helyezhető, például konyhába vagy fürdőszobába. Kizárólag VOC-mentes UV-tintákat használunk.
A nagy kontrasztú fekete-fehér képek különösen jól mutatnak a fényes alufotókon. A kép fényes részeit nem nyomtatjuk, így az alumíniumfelület átcsillog a képen.
Csiszolt fémnyomatok egyedi méretekben

Csiszolt fémnyomatok egyedi méretekben

A standard méretek széles választéka mellett mostantól egyedi méretű Brushed Metal nyomatokat is rendelhet, amelyek 10 x 15-től egészen 90 x 120-ig kaphatók.

Egyedi formátumok más faliképzőművészeti felületeken is elérhetők, mint például fémnyomatok, akrilüveg, PVC habkarton és GalleryPrint.

Felakasztási lehetőségek a Brushed Metal nyomtatáshoz

Felakasztási lehetőségek a Brushed Metal nyomtatáshoz

Ha Brushed Metal Printet rendel, itt találja az összes elérhető felakasztási lehetőséget:

iwuwJS0rDE8

A fémnyomat és a csiszolt fémnyomat összehasonlítása

A megfelelő felületkezelés kiválasztása kulcsfontosságú. A különböző felületek, mint például az alumínium kompozit és a szálcsiszolt alumínium egyedi megjelenést és érzetet kölcsönöz a képeknek.

Ebben a videóban megismerheti a legfontosabb különbségeket az alumínium kompozit (más néven Dibond vagy Alu-Dibond) és a csiszolt alumínium kompozit (gyakran Butlerfinish) között. Ismerje meg e két kiváló minőségű nyomdai anyag anyagtulajdonságait, nyomtatási minőségét, színvisszaadását és alkalmazási lehetőségeit.

Az alumíniumkompozit és a szálcsiszolt alumíniumkompozit közötti fő különbség a felületi textúra. A Classic Aluminium Composite sima, matt felülettel rendelkezik, míg a Brushed Aluminium Composite finom, csiszolt textúrával rendelkezik, amely egyedi fényvisszaverődést és kifinomult megjelenést eredményez. Ezáltal a fémes és fekete-fehér minták kiemelkednek.

Tervezzen most
Tervezzen most