Az Ön fényképe elegáns fényes alufotóként

Az Ön 5.550 Ft Discovery utalványa*: WB624-EXW

5/5
1 ügyfélértékelésekszáma
*5.550 Ft felfedezés utalvány Wall Art. Érvényes a 2023.12.31. Minimális rendelési érték 11.000 Ft. Szállítás nem tartalmazza a szállítási díjat. Nem kombinálható más akciókkal vagy utalványokkal. Háztartásonként csak egyszer váltható be.

Kifinomult ízlésre valló, fényes alufotók

Rendkívüli megjelenést érhet el a fényképének csiszolt alumínium felületre történő nyomtatásával. Ez különösen a kép világosabb részeinek kiemelkedését segíti elő.

A speciális UV direkt nyomtatás hét színnel (normál esetben csak négy színnel) lenyűgöző színintenzitást biztosít a legnagyobb felbontás mellett (pixelesedés nélkül) és maximális élességgel.

  • 3 mm vastag alumínium kompozit panel
  • A csiszolt alumíniumfelület a kép világos területein csillog
  • 7 színű UV direkt nyomtatás, beleértve a világos színeket is
  • Egyedi méretek rendelhetők
  • Formátumtól függően, alumínium segédkeret, szabványos rögzítés és állványok kaphatók
  • A mintakészlet tartalmazza
  • Szakemberek számára: ICC profil elérhető

Ezüst- és aranyeffektusok

Izgalmas effektusokat hozhat létre a fényes alumínium kompozitra nyomtatott képekkel. Míg a kép sötétebb területei matt hatást keltenek, az alumíniumfelület csillog a kép világosabb területein, egyedi ezüst- vagy aranycsillogást keltve.
A részletes fekete-fehér képek esetén a fényes alumínium kompozit felület fémes hatása hangsúlyosabbá válik, és a képe valósággal vonzani fogja a tekinteteket!
Brushed Metal in Silver and Gold

Finomítsa meg faliképeit lebegő kerettel

Szeretné, hogy a Wall Art egy extra érintés? Rendelje meg lebegő keretünket! Ez a kerettípus kiegészíti a képét, és professzionális galériás megjelenést biztosít. Válassza ki a témájához legjobban illő keretet fekete és fehér között.
A lebegő keret 8 mm-es vizuális rést hoz létre a Wall Art és a fakeret között, ami a képnek lebegő megjelenést kölcsönöz. A keretben lévő képét zárt konzolok segítségével függesztjük fel.
gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
A közvetlen UV-nyomtatás révén a fényes alufotó kiemelten ellenáll a napsütésnek, a fakulásnak és a víznek. Ez azt jelenti, hogy nyirkos környezetbe is helyezhető, például konyhába vagy fürdőszobába. Kizárólag VOC-mentes UV-tintákat használunk.
A nagy kontrasztú fekete-fehér képek különösen jól mutatnak a fényes alufotókon. A kép fényes részeit nem nyomtatjuk, így az alumíniumfelület átcsillog a képen.
Csiszolt fémnyomatok egyedi méretekben

Csiszolt fémnyomatok egyedi méretekben

A standard méretek széles választéka mellett mostantól egyedi méretű Brushed Metal nyomatokat is rendelhet, amelyek 10 x 15-től egészen 90 x 120-ig kaphatók.

Egyedi formátumok más faliképzőművészeti felületeken is elérhetők, mint például fémnyomatok, akrilüveg, PVC habkarton és GalleryPrint.

Felakasztási lehetőségek a Brushed Metal nyomtatáshoz

Felakasztási lehetőségek a Brushed Metal nyomtatáshoz

Ha Brushed Metal Printet rendel, itt találja az összes elérhető felakasztási lehetőséget:

iwuwJS0rDE8

A fémnyomat és a csiszolt fémnyomat összehasonlítása

A megfelelő felületkezelés kiválasztása kulcsfontosságú. A különböző felületek, mint például az alumínium kompozit és a szálcsiszolt alumínium egyedi megjelenést és érzetet kölcsönöz a képeknek.

Ebben a videóban megismerheti a legfontosabb különbségeket az alumínium kompozit (más néven Dibond vagy Alu-Dibond) és a csiszolt alumínium kompozit (gyakran Butlerfinish) között. Ismerje meg e két kiváló minőségű nyomdai anyag anyagtulajdonságait, nyomtatási minőségét, színvisszaadását és alkalmazási lehetőségeit.

Az alumíniumkompozit és a szálcsiszolt alumíniumkompozit közötti fő különbség a felületi textúra. A Classic Aluminium Composite sima, matt felülettel rendelkezik, míg a Brushed Aluminium Composite finom, csiszolt textúrával rendelkezik, amely egyedi fényvisszaverődést és kifinomult megjelenést eredményez. Ezáltal a fémes és fekete-fehér minták kiemelkednek.

Tervezzen most
Tervezzen most