Az Ön fényképe elegáns fényes alufotóként

Az Ön 5.550 Ft Discovery utalványa*: WB624-EXW

5/5
1 ügyfélértékelésekszáma
*5.550 Ft értékű Discovery utalvány fali dekorációhoz. Eddig érvényes: 2023.05.31. A megrendelés minimális értéke: 11.000 Ft. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Nem vonható össze más különleges ajánlattal vagy utalvánnyal. Háztartásonként csak egyszer váltható be.

Kifinomult ízlésre valló, fényes alufotók

Rendkívüli megjelenést érhet el a fényképének csiszolt alumínium felületre történő nyomtatásával. Ez különösen a kép világosabb részeinek kiemelkedését segíti elő.

A speciális UV direkt nyomtatás hét színnel (normál esetben csak négy színnel) lenyűgöző színintenzitást biztosít a legnagyobb felbontás mellett (pixelesedés nélkül) és maximális élességgel.

 • 3 mm-es alumínium kompozit panel
 • A fényes alumíniumfelület csillog a kép világos területein
 • Hétszínű közvetlen UV-nyomtatás, a világos színtartományban is
 • Egyedi méretekben is rendelkezésre áll
 • A formátumtól függően alumínium alkeret, hagyományos rögzítés vagy távtartók is elérhetők
 • Profiknak: ICC-profil is elérhető

Ezüst- és aranyeffektusok

Izgalmas effektusokat hozhat létre a fényes alumínium kompozitra nyomtatott képekkel. Míg a kép sötétebb területei matt hatást keltenek, az alumíniumfelület csillog a kép világosabb területein, egyedi ezüst- vagy aranycsillogást keltve.
A részletes fekete-fehér képek esetén a fényes alumínium kompozit felület fémes hatása hangsúlyosabbá válik, és a képe valósággal vonzani fogja a tekinteteket!
Brushed Metal in Silver and Gold

Tegye stílusosabbá fali dekorációját árnyékfuga kerettel

Szeretné különlegesebbé tenni fali dekorációját? Rendelje meg árnyékfuga keretünket! Ez a típusú keret kiegészíti a fényképét, és professzionális, galériába illő megjelenést kölcsönöz neki. A fekete és fehér keretek közül válassza azt, amelyik a legjobban illik a fénykép témájához.
Az árnyékfuga keret 8 mm-es vizuális rést jelent a fali dekoráció és a fakeret között, amely a képnek olyan hatást kölcsönöz, mintha az lebegne. A kereten belüli képet rejtett konzolok rögzítik.

Sokoldalú és hosszan tartó

A fényes bevonatú felületnek köszönhetően a fényes alufotó kiváló megoldás a cégtáblák kinyomtatására, és közvetlenül az iroda bejáratához helyezhető.

A közvetlen UV-nyomtatás révén a fényes alufotó kiemelten ellenáll a napsütésnek, a fakulásnak és a víznek. Ez azt jelenti, hogy nyirkos környezetbe is helyezhető, például konyhába vagy fürdőszobába. Kizárólag VOC-mentes UV-tintákat használunk.
A nagy kontrasztú fekete-fehér képek különösen jól mutatnak a fényes alufotókon. A kép fényes részeit nem nyomtatjuk, így az alumíniumfelület átcsillog a képen.
Custom sizes

Csiszolt fémnyomatok egyedi méretekben

A standard méretek széles választéka mellett mostantól egyedi méretű Brushed Metal nyomatokat is rendelhet, amelyek 10 x 15-től egészen 90 x 120-ig kaphatók.

Az egyedi formátumok más fali dekorációs felületeken is elérhetők, mint például a fémnyomtatás, az akrilüveg, a PVC habkarton és a GalleryPrint.

A fémnyomat és a csiszolt fémnyomat összehasonlítása

A megfelelő felületkezelés kiválasztása kulcsfontosságú. A különböző felületek, mint például az alumínium kompozit és a szálcsiszolt alumínium egyedi megjelenést és érzetet kölcsönöz a képeknek.

Ebben a videóban megismerheti a legfontosabb különbségeket az alumínium kompozit (más néven Dibond vagy Alu-Dibond) és a csiszolt alumínium kompozit (gyakran Butlerfinish) között. Ismerje meg e két kiváló minőségű nyomdai anyag anyagtulajdonságait, nyomtatási minőségét, színvisszaadását és alkalmazási lehetőségeit.

Az alumíniumkompozit és a szálcsiszolt alumíniumkompozit közötti fő különbség a felületi textúra. A Classic Aluminium Composite sima, matt felülettel rendelkezik, míg a Brushed Aluminium Composite finom, csiszolt textúrával rendelkezik, amely egyedi fényvisszaverődést és kifinomult megjelenést eredményez. Ezáltal a fémes és fekete-fehér minták kiemelkednek.

Különböző rögzítési megoldások a fali dekorációhoz

Aluminium subframe

Alumínium alkeret

Az alumínium alkeretet előre rögzítjük a fali dekoráció hátuljára. Mivel a fotó és a fal között körülbelül 1 cm távolság van, ez annak a látszatát kelti, hogy a fali dekoráció lebeg a levegőben.

 • Az alkeret elölről nem látható
 • Minden méretben elérhető
 • Kizárólag beltéri használatra
 • Előzetesen rögzítve a dekoráción
 • Nem tartalmazza a szögeket/csavarokat
 • További részletek és összeszerelés
Standoff

Távtartó rögzítők

A fénykép már tartalmazza az előre kifúrt lyukakat – Önnek csak rögzítenie kell a csavarokat.

Standard mounting

Szabványos rögzítés

Szabványos rögzítésünk lehetővé teszi, hogy könnyedén és erőfeszítés nélkül felakassza fali dekorációit, mivel azt csak a fénykép hátulján kell rögzíteni.

 • A rögzítés elölről nem látható
 • Öntapadós fali távtartókat tartalmaz
 • Kizárólag beltéri használatra
 • Csak bizonyos formátumú fali dekorációkhoz érhető el
 • További részletek és összeszerelés
Tervezzen most
Tervezzen most