A GalleryPrint ellopja a show-t!

Az Ön 5.550 Ft felfedező utalványa*: WB624-EXW

5/5
1 ügyfélértékelésekszáma
*5.550 Ft felfedezés utalvány Wall Art. Érvényes a 2024.02.29. Minimális rendelési érték 11.000 Ft. Szállítás nem tartalmazza a szállítási díjat. Nem kombinálható más akciókkal vagy utalványokkal. Háztartásonként csak egyszer váltható be.

Alakítsa át fényképét műalkotássá: a kiváló minőségű GalleryPrint

A GalleryPrint a bevált Saal Digital minőséget új esztétikával ötvözi. Az akrilra történő közvetlen nyomtatás és az erősítő alumíniumlemez kombinációja egyedülálló hatást kelt. A GalleryPrint emellett a legmagasabb felbontást és maximális élességet kínálja a 7 színű UV direkt nyomtatással, világos színekkel. A GalleryPrint a legjobb fényben tünteti fel kedvenc fényképét, és bármelyik szobát művészeti galériává varázsolhatja.
  • Közvetlen nyomtatás akrilra (2 mm), alumíniumlemezzel (3 mm) megerősítve.
  • Matt vagy fényes kivitelben kapható
  • 7 színű UV direkt nyomtatás, beleértve a világos színeket is.
  • Egyedi méretek rendelhetők
  • Alumínium segédkeret, szabványos rögzítés és állványok kaphatók
  • A mintakészlet tartalmazza
  • Szakemberek számára: ICC-profil fényes és matt fényezéshez elérhető

Lenyűgöző, egyedi darabok kiváló kivitelezéssel

Az akrilfelület és a stabilizáló alumínium kompozitlemez innovatív kombinációja lenyűgöző választást kínál a fényképek nyomtatásához. A GalleryPrint segítségével mindkét anyag legjobb tulajdonságait élvezheti: fotója elképesztő fényerővel és mélységgel rendelkezik, emellett tartós és eredendően stabil.
Tervezze meg saját személyes emlékét a GalleryPrint segítségével, és hozza el otthonába a luxus galériás megjelenést. Ennek a faliképnek a figyelemre méltó kivitelezése lenyűgöző műalkotássá varázsolja a képét, és biztosan a figyelem középpontjába kerül bármelyik szobában. Készítse el saját mesterművét!

Kapjon inspirációt galériánkból!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Egyedi galériaNyomtatási méretek

Egyedi galériaNyomtatási méretek

A standard méretű faliképek széles választéka mellett a Saal Digital egyedi GalleryPrintek széles választékát kínálja különböző méretekben.

Egyedi méretek más Wall Art termékekhez, például fémnyomatokhoz, csiszolt fémnyomatokhoz, akril és PVC habkartonhoz is rendelkezésre állnak.

A GalleryPrint számára elérhető felakasztási lehetőségek

A GalleryPrint számára elérhető felakasztási lehetőségek

Ha GalleryPrintet rendel, itt találja az összes elérhető felakasztási lehetőséget:

Tervezzen most
Tervezzen most