PVC habkarton – pehelykönnyű, stabil és időjárásálló

Az Ön 5.550 Ft Discovery utalványa*: WB624-EXW

5/5
1 ügyfélértékelésekszáma
*5.550 Ft felfedezés utalvány Wall Art. Érvényes a 2024.02.29. Minimális rendelési érték 11.000 Ft. Szállítás nem tartalmazza a szállítási díjat. Nem kombinálható más akciókkal vagy utalványokkal. Háztartásonként csak egyszer váltható be.

A PVC habkartonnyomatok egyedi jellemzői

A világos színeket is tartalmazó legújabb generációs, hétszínű közvetlen UV-nyomtatás lenyűgöző színintenzitást eredményez a legnagyobb felbontás mellett (pixelesedés nélkül). Még ugyanazon színek nagy felületei is gazdagon ragyognak, és az utolsó apró részletek is nagy felbontásban jelennek meg.
  • Nyomtatás 5 mm-es vagy 10 mm-es fehér PVC habkartonra
  • 7 színű UV direkt nyomtatás, beleértve a világos színeket is
  • Rendkívül stabil és időjárásálló
  • Formátumtól függően alumínium segédkeret, szabványos rögzítés és állványok állnak rendelkezésre.
  • A mintakészlet tartalmazza
  • Szakemberek számára: ICC profil elérhető

PVC habkarton

A fotók habkartonra történő nyomtatása különösen alkalmas lehet azok számára, akik modern dizájnt szeretnének a nappalijukban és az irodájukban. A habkarton beltéri és kültéri terekben egyaránt használható. Az UV direkt nyomtatási eljárásunk eredményeként olyan terméket kapunk, amely rendkívül könnyű, tartós színekkel rendelkezik, és még vízálló is. Ennek eredményeképpen a képek habkartonra történő rögzítése ideális nedves helyiségekbe, például fürdőszobákba és konyhákba is. Kizárólag VOC-mentes UV festékeket használunk.

PVC foamboard
PVC habkartonunkat könnyű súly és kiváló minőségű, sima felületi szerkezet jellemzi. Ez a hordozóréteg ideális reklámtáblákhoz és tájékoztató táblákhoz, valamint vásári standok építéséhez.
A legmagasabb minőséget közvetlen nyomtatási eljárásunkkal érjük el, amely a kikeményedés után teljesen beleolvasztja a kép színeit a kemény habkartonba. Az eredmény időjárás-, piszok- és karcálló termék, amely minden elvárásnak megfelel.

Kapjon inspirációt galériánkból!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
A PVC habszivacs táblákhoz rendelkezésre álló felakasztási lehetőségek

A PVC habszivacs táblákhoz rendelkezésre álló felakasztási lehetőségek

Ha PVC habtáblát rendel, itt találja az összes rendelkezésre álló akasztási lehetőséget:

Tervezzen most
Tervezzen most