Projektek létrehozása és értékesítése a Photo Portalban: Fotókönyvek, naptárak

Projektek

A tervezett termékek ereje

Kollázs és többképes tervezés

Tervezzen egyedi projekteket képeinek felhasználásával, hogy magával ragadó kollázsokat vagy több képből álló kompozíciókat hozzon létre. Ez a funkció változatosabb termékkínálatot tesz lehetővé, és lehetővé teszi, hogy olyan terveket értékesítsen, amelyek több képet tartalmaznak egyetlen, művészi formátumban.

Fotókönyvek, naptárak és egyéb

Bővítse termékkínálatát nagy értékű, testreszabható projektekkel, például fotókönyvekkel és naptárakkal. Ezek a termékek személyre szabottabb és emlékezetesebb lehetőségeket kínálnak az ügyfeleknek, és a hagyományos nyomatokon túlmenően az Ön kreatív tervezési és összeállítási munkáját is magukban foglalják.

Duplikálás és átalakítás

Egyszerűsítse a projektkészítési folyamatot a meglévő projektek duplikálásával vagy más formátumba történő konvertálásával. Ez a rugalmasság felbecsülhetetlen értékű a kívánatos módosításokat, például alternatív méreteket vagy kiviteleket tartalmazó változatok készítéséhez. Akár egy sikeres projektet szeretne megismételni egy másik termékcsaládhoz, akár egy projektet szeretne az ügyfél egyedi igényeihez igazítani, a duplikálás és a konvertálás funkciók leegyszerűsítik a folyamatot, és biztosítják, hogy minden alkalommal a nulláról való újrakezdés nélkül, hatékonyan tudjon megfelelni a különböző preferenciáknak.

Hozzáadás a galériákhoz

Egyéni projektjeit zökkenőmentesen integrálhatja galériáiba az egyedi képek mellé. Ez lehetővé teszi, hogy ügyfelei közvetlenül ugyanarról az oldalról, ahol egyéb fotóművészeti munkáit böngészik, megtekinthessék és megvásárolhassák egyedi fotókönyveit, naptárait vagy kollázsait.

Ossza meg projektjeit

Ez a funkció átalakítja a fotósok projektekkel való együttműködését az ügyfelekkel. Az oda-vissza e-mailek és időigényes megbeszélések helyett ossza meg közvetlenül a fotóprojektjeit, például a fotókönyveket vagy a naptárakat, hogy az ügyfél visszajelzést adhasson. Az ügyfelek könnyedén hagyhatnak megjegyzéseket, hogy változtatásokat javasoljanak vagy kifejezzék preferenciáikat közvetlenül a projektben. Takarítson meg értékes időt, és vonja be hatékonyabban az ügyfeleket, így minden projekt közös siker lesz.

Különleges feltételek

Olyan projektet tervez, amely nagyobb mennyiségben történő értékesítést igényel? Platformunk alkalmazkodik a tömeges értékesítésre vonatkozó igényeihez, és személyre szabott ajánlatokat kínál, ha projektenként legalább öt darabot kíván értékesíteni. Navigáljon a Értékesítési beállítások oldalra annak a konkrét projektnek a weboldalán, amelyet nagy mennyiségben kíván értékesíteni. Ezeken a beállításokon belül talál egy Különleges feltételek kérése gombot, amelyet éppen erre a célra terveztek. Használja ezt a funkciót, hogy optimalizálja értékesítési stratégiáját a nagyobb volumenű projektek esetében.

Kezdjük el az utazást

Fedezze fel a Saal Photo Portált: hozzon létre galériákat, projekteket és adjon el képeket egyszerűen. Regisztráljon ingyenesen, hogy önállóan felfedezhesse, vagy foglaljon demót, hogy az Ön munkafolyamataihoz igazodó, vezetett bemutatót tarthasson. Kezdje el digitális kirakatának kialakítását most!