Általános menü

Általános menü

Az Általános menü alapértelmezés szerint megjelenik, amikor megnyitja a QR Galériát, és bármikor elérhető a jobb oldali menü Általános gombjára kattintva. Egy új QR Galéria beállításakor a fő felület lépésről lépésre útmutatásokat, valamint kényelmes linkeket kínál a gyors QR-kód letöltéshez és képfeltöltéshez. A képek feltöltése után az Ön által létrehozott galériák és fotók itt jelennek meg a könnyű kezelés érdekében.

QR Galéria Általános menü

A jobb oldalon a Galéria szerkesztése oszlop látható, amely a galériával kapcsolatos összes információt, valamint a beállításokat és a funkciógombokat tartalmazza. A közzététel előtt minden beállítást ellenőrizni kell.

Galéria beállításai

Itt módosíthatja a QR Galéria létrehozásakor beállított beállításokat. Megjelenítheti a Főképet és a Kép címét, engedélyezheti a vízjeleket, a megjegyzéseket és a Visszajelzés gombokat, valamint kiválaszthatja a megjelenítési módot. A módosítások elvégzése után mindenképpen kattintson a Mentés gombra.

Galéria beállításai

Értékesítési beállítások

A QR Galériák alapértelmezés szerint az Árlisták menüben található árlistát állítja be alapértelmezettként. Itt azonban más árlistát is kiválaszthat. Emellett engedélyezheti az Akciók, a Termékek szűrése képarány szerint, a Vágás szerkesztésének engedélyezése és a Kép cseréje megrendelés előtt beállításokat is. Ha végzett, kattintson a Mentés gombra a módosítások alkalmazásához.

Értékesítési beállítások

Megosztási beállítások

Alapértelmezés szerint a QR Galéria beállítása regisztráció megkövetelése, ami lehetővé teszi a galériához való hozzáférés nyomon követését. Ha szeretné, ezt a funkciót letilthatja. Emellett alapértelmezés szerint engedélyezve van a First user assigns the password (Első felhasználó jelszót rendel ), ami lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy saját jelszót hozzanak létre a galériához. Ez itt szintén kikapcsolható. Ne feledje, hogy a módosítások elvégzése után kattintson a Mentés gombra.

Megosztási beállítások

Funkciók

Kattintson a Törlés gombra a galéria és az oda feltöltött összes kép eltávolításához.