Értékesítési és számla beállítások

Értékesítési és számla beállítások

A Saal Digital teljesen ingyenesen gondoskodik a teljes értékesítési folyamatról, így Ön szabadon összpontosíthat az üzletére. Fontos megjegyezni, hogy a számlázásban és a gyártásban való részvételünk nem titkolható. Ebben a menüben azonban különböző, az értékesítési és számlázási folyamathoz kapcsolódó beállításokat talál, amelyekkel jobban testre szabhatja és ellenőrizheti vállalkozását és márkáját.

Értékesítési és számlázási beállítások panelje

Számla beállítások

Ha szeretné, hozzáadhatja logóját, hogy az megjelenjen a számla felső sarkában. A feltöltött logó a megrendelés leadása után megjelenik a végfelhasználónak küldött számlán.

Kép feltöltése gomb

Egyszerűen kattintson a Kép feltöltése gombra, és töltse fel logóját a megadott paraméterek segítségével. A feltöltés után a kép itt lesz elérhető.

Logó a számla beállításaiban

A kép feltöltése gombra kattintva kicserélheti a logót, vagy a Törlés gombra kattintva eltávolíthatja. Ha a Kép szerkesztése gombra kattint, akkor beállíthatja a kívánt konkrét képkivágást, és szükség esetén elvégezhet néhány módosítást.

Logószerkesztő

Miután feltöltötte és beállította, kattintson a Változások mentése gombra. Ezáltal a feltöltött logó megjelenik a számlán, ahogy az alábbi példában látható.

Minta számla

Rendelések manuális kiadása

Ha teljes ellenőrzést szeretne gyakorolni megrendelései felett úgy, hogy minden egyes megrendelést kézzel hagy jóvá, mielőtt azok a gyártásba kerülnek, akkor ezt az opció aktiválásával teheti meg.

A megrendelések kézi kiadása opció

Az ügyfelei által leadott összes megrendelés megjelenik a Megrendelések kezelése panelen, és várja, hogy Ön kézzel jóváhagyja őket. Emellett e-mail értesítést is kap minden egyes leadott megrendelésről.

Rendeléskezelő panel rendelésre várakozással

Önnek csak annyit kell tennie, hogy kiadja a megrendelést a gyártás számára, hogy az elkészüljön, vagy szükség esetén törli a megrendelést.

Jóváhagyásra váró megrendelés

Bolti gyűjtés

Ha azt szeretné, hogy a megrendeléseket az ügyfél által kiválasztott célállomás helyett egy adott címre küldjék, akkor aktiválhatja ezt az opciót. Ez nagyon hasznos, ha fizikai üzlettel rendelkezik, vagy személyesen szeretné a megrendeléseket kiszállítani ügyfeleinek.

Üzleten belüli átvétel opció

Ha aktiválta, egyszerűen adja meg a címet, és a galériáiból és projektjeiből származó összes megrendelés erre a címre kerül elküldésre.

Megosztási funkció - Semleges megosztási link

Ez az opció lehetővé teszi, hogy teljesen semleges módon, a Saal Digitalra való hivatkozás nélkül küldjön megosztott linkeket ügyfeleinek. A Saal Digital opció alapértelmezés szerint be van jelölve. Ez azt jelenti, hogy a galériáira és projektjeire mutató összes megosztott link a saal-digital.net domain alatt lesz.
Ha a Photo Portal opciót választja, akkor a megosztott linkek a photo-portal.shop domain alatt lesznek. Ez azt jelenti, hogy az ügyfelei nem látnak semmilyen utalást a Saal Digitalra, amikor az Ön tartalmait látogatják, de a Saal Digital-tól fognak vásárolni.

Megosztási funkció

Ez a funkció az összes tartalmát érinti, mind a galériákat, mind a projekteket, valamint a profiloldalát.
A közvetlenül az ügyfeleinek kézbesített termékeknél a Saal Digital a feladó. Ha maga szeretné kézbesíteni a csomagot, akkor aktiválhatja az In-Store gyűjtés opciót.

Galéria semleges linkkel