Értékesítési beállítások

Értékesítési beállítások

Ez a menü lehetővé teszi, hogy képeit termékként vagy digitális fájlként értékesítse. Ezt az opciót mindenképpen aktiválnia kell, ha képeit értékesíteni kívánja. Az Értékesítési beállításokat a/ /Galériák menüben a galéria 3 pont gombjára kattintva érheti el.

Beállítások a galéria panelen

És a galérián belül, a jobb oldali oszlopban

Beállítások a galérián belül

Amikor az Értékesítési beállításokra kattint, az első képernyőn megkérdezi, hogy aktiválja-e a Megrendelés engedélyezése opciót, hogy a képek megrendelhetők legyenek.

Megrendelés engedélyezése aktiválása

Az aktiválás után számos lehetőség jelenik meg, amelyekkel testre szabhatja a képek értékesítését.

Értékesítési beállítások

Árlista

Az első dolog, amit találni fog, az árlista. Az árlisták beállításakor alapértelmezettként kiválasztott árlista van előre kiválasztva. Az árlista menü segítségével másikat is választhat. Ha pedig szükséges, a Szerkesztés gombra kattintva elvégezheti az árlista végső módosításait.

Árlista kiválasztása

Promóciók

Az utalványokkal ellentétben, amelyek minden galériára vonatkoznak, az akciók lehetővé teszik, hogy egyedi kedvezményeket állítson be az egyes galériákhoz, sőt, még ugyanazon galérián belül is különböző kedvezményszinteket engedélyezzen. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi, hogy testre szabja a kedvezményeket, és hatékonyan növelje az eladásokat.
Promóció hozzáadásához egy galériához, nyissa meg annak Értékesítési beállításait Győződjön meg róla, hogy a Rendelés engedélyezése opció aktiválva van. Az Értékesítési beállításoknál aktiválja a Promóciót, hogy megtekinthesse a testreszabási lehetőségeket. A promóciót vásárlónként egy használatra korlátozhatja a megfelelő jelölőnégyzet bejelölésével.

Értékesítési beállítások aktív promócióval kitöltendő

Az akcióknak meghatározott végdátumra van szükségük, amelyet a Végdátum mezőben állíthat be. Kiválaszthatja, hogy az akciót abszolút vagy százalékos kedvezményként kívánja-e megadni, a Típus mezőben a megfelelő opció kiválasztásával. Az Abszolút kiválasztása azt jelenti, hogy a kedvezmény összegét abszolút értékben adja meg, míg a százalékos azt jelenti, hogy a kedvezményt a vásárló rendelési értékének százalékában adja meg.
Egy promóción belül legfeljebb három különböző kedvezményszintet hozhat létre. Minden egyes szinthez megadhatja az aktiváláshoz szükséges összeget és a minimális rendelési értéket. Ez arra ösztönzi a vásárlókat, hogy elérjék a maximálisan elérhető kedvezményt, így több termék vásárlására ösztönzi őket. Az utalványokhoz hasonlóan minden egyes kedvezményszintnél lehetősége van arra, hogy a szállítási költséget fedezze vásárlói vásárlásai után a szállítási költség jelölőnégyzet bejelölésével. Vegye figyelembe, hogy ez nem érinti a Saal Prio fiókokat, mivel azok már most is ingyenes szállításban részesülnek. A Saal Prio fiókkal sem Önnek, sem vásárlóinak nem merülnek fel szállítási költségek.

Értékesítési beállítások aktív promócióval

Miután beállította a galéria promócióját, kattintson a Mentés gombra. Amikor megnyitja a galéria megosztott linkjét, egy pillantással láthatja a promóció minden részletét. A promóció lejárati dátuma és a kedvezmény igénybevételéhez szükséges összeg a jobb felső sarokban jelenik meg. Ha egy ügyfél elér egy kedvezményszintet, a következő kedvezményszint eléréséhez szükséges összeg automatikusan módosul.

Megosztott galéria futó promócióval

A kedvezmény automatikusan érvényesül a vásárló kosarában. Felhívjuk figyelmét, hogy az akciók és az utalványok nem használhatók fel egyidejűleg.

Termékek szűrése képarány szerint

Ez lehetővé teszi, hogy a kiválasztott árlistából csak azokat a termékeket rendelje meg, amelyek megfelelnek a kép kép képarányának.

Képarány-szűrő mintalehetőségek

Képszerkesztés/kivágás engedélyezése

Ennek az opciónak az aktiválásával lehetőséget adhat a vásárlónak a kép kivágására és a képkeretezésre. A képszerkesztés gomb elérhetővé válik a megosztott galéria linkjén, ha egy fotótermék van kiválasztva.

Szerkesztés gomb a galériában

Erre kattintva az ügyfél a kiválasztott fotótermék formátumának megfelelően elvégezheti a kép utolsó módosításait.

Kép kivágása

Kép cseréje megrendelés előtt

Ha aktiválja ezt az opciót, akkor a megrendelés után, a gyártásba való továbbítás előtt feltöltheti a végleges fájlt. További információkért tekintse meg a kapcsolódó tartalmat.

Galéria eladó

Ha elkészült, kattintson a Mentés gombra. Látni fogja, hogy a galéria állapota megváltozott.

A galéria állapota

Amikor megnyitja a galériát, látni fogja, hogy a galériában már elérhető a Vásárlás most opció.

Vásárlás gomb

A képeket a kiválasztott árlistában beállított konfiguráció szerint lehet megvásárolni.

Megvásárolható termékek

A galériákon kívül az összes fotótermék, például fotókönyvek, naptárak és kártyák is eladásra kerülhetnek.