Megrendelések menü

Fényképezés Job - Megrendelések menü

A Megrendelések menü kényelmesen megjeleníti a Photo Job-on belül leadott összes megrendelést, így hatékonyan nyomon követheti és kezelheti az eladásokat. A menü a Photo Job jobb oldali oszlopában található Megrendelések gombra kattintva érhető el. A jobb oldali oszlop gyors áttekintést nyújt a Photo Jobon belül keletkezett megrendelésekről és nyereségről. A részletes információk táblázatos formában jelennek meg:

Megrendelések menü a Photo Job-on belül

Dátum: A megrendelés leadásának dátumát jelzi.
Csoportok (galériák): Azt a csoportot jelzi, amelyben a megrendelés leadásra került. Ha rákattint, megnyílik a megfelelő galéria.
Galéria: Megjeleníti az adott QR galériát, ahol a rendelés leadásra került. Rákattintva megnyílik a galéria.
Név: Megjeleníti a megrendelést leadó ügyfél nevét.
Rendelési szám: Ez az egyes ügyfelek megrendeléséhez rendelt egyedi azonosító, amely lehetővé teszi a megrendelésük nyomon követését.
Számla száma: Megjeleníti a hivatkozási számot a számla létrehozásakor.
Megrendelés státusza: Információt nyújt a megrendelés aktuális státuszáról, mint például Kiszállítva, Gyártásban, Lemondva vagy Gyártási képre várva. Ez utóbbi esetben a megrendelés befejezéséhez szükséges lépéseket kell tennie.
Összesen: Jelzi az ügyfél által a megrendelésre költött összeget.
Az Ön profitja: Jelzi a megrendeléssel szerzett összeget.

Van egy villáskulcs ikon is, amely az adott megrendelés megrendeléskezelési menüjébe vezet. További információkért lásd a Rendeléskezelés című cikket.
Vegye figyelembe, hogy ha egy csoporton belül, egy Fotómunkán belül lép be a megrendelések menübe, akkor csak az adott csoport megrendelései jelennek meg.