Promóciók

Promóciók

Az utalványokkal ellentétben, amelyek az összes galériára vonatkoznak, az akciók lehetővé teszik, hogy egyedi kedvezményeket határozzon meg az egyes galériákhoz, sőt, még ugyanazon galérián belül is különböző kedvezményszinteket engedélyezzen. Ez a sokoldalúság lehetővé teszi a kedvezmények testreszabását és az eladások hatékony növelését.
Ha promóciót szeretne hozzáadni egy galériához, nyissa meg annak Értékesítési beállításait, és győződjön meg arról, hogy a Rendelés engedélyezése opció aktiválva van. Az Értékesítési beállításoknál aktiválja a promóciót, hogy megtekinthesse a testreszabási lehetőségeket.

Értékesítési beállítások aktív promócióval kitöltendő

A promóció ügyfelenként csak egyszer használható fel. A jelölőnégyzet bejelölésével a kedvezmény felhasználását vásárlónként egyszeri alkalomra korlátozza.
Végdátum, itt kell megadnia az akció végdátumát.
Típus, kiválaszthatja, hogy az akció abszolút vagy százalékos legyen. Az abszolút kiválasztása azt jelenti, hogy a kedvezmény összegét abszolút értékben adja meg, míg a százalékos azt jelenti, hogy a kedvezményt a vásárló megrendelésének értékének százalékában adja meg.
Kedvezményszint 1 Egy promóción belül legfeljebb három különböző kedvezményszintet hozhat létre. Minden egyes szinthez megadhatja az aktiváláshoz szükséges összeget és a minimális rendelési értéket. Ez arra ösztönzi a vásárlókat, hogy elérjék a maximálisan elérhető kedvezményt, így több termék vásárlására ösztönzi őket.
A szállítási költség benne van a promócióban (a szállítási költséget Ön viseli). Az utalványokhoz hasonlóan minden egyes kedvezményszintnél lehetősége van arra, hogy a vásárlók vásárlásainak szállítási költségeit fedezze, ha bejelölte ezt a jelölőnégyzetet. Vegye figyelembe, hogy ez nem érinti a Saal Prio fiókokat, mivel azok már most is ingyenes szállításban részesülnek. A Saal Prio számlával sem Önt, sem vásárlóit nem terheli szállítási költség a 3.700 Ft minimum értékű rendelések esetén.
Miután beállította a galéria promócióját, kattintson a Mentés.

Értékesítési beállítások aktív promócióval

Amikor megnyitja a galéria megosztott linkjét, egy pillantással láthatja a promóció minden részletét. A promóció lejárati dátuma és a kedvezmény igénybevételéhez szükséges összeg a jobb felső sarokban jelenik meg. Amint egy ügyfél elér egy kedvezményszintet, a következő kedvezményszint eléréséhez szükséges összeg automatikusan módosul.

Megosztott galéria futó promócióval

A kedvezmény automatikusan érvényesül a vásárló kosarában. Felhívjuk figyelmét, hogy az akciók és az utalványok nem használhatók fel egyidejűleg.