Szoftver hibaüzenetek

Szoftver hibaüzenetek

Ritkán előfordulhat, hogy a szoftver használata során hibaüzeneteket kap. Az esetlegesen felmerülő problémák elhárításához itt összeállítottuk a lehetséges hibakódok listáját. Ha azonban nem talál megoldást a konkrét problémájára, javasoljuk, hogy tekintse meg a hibaelhárításról szóló cikkünket. Ott lépésről lépésre útmutatót talál a probléma megoldásához.

Hiba 3001, hiba 2038 vagy hozzáférés megtagadva üzenet

Ha a 3001-es hiba, a 2038-as hiba vagy az Access Denied üzenet jelenik meg, az azt jelenti, hogy a szoftver nem tud hozzáférni semmilyen fájlhoz a rendszerén. A probléma megoldásához kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Győződjön meg arról, hogy elegendő szabad hely van a merevlemezen.
 2. Ellenőrizze, hogy minden fájlhoz és könyvtárhoz teljes hozzáférési joggal rendelkezik-e.
 3. Ellenőrizze, hogy nincs-e vírusirtó szoftver, amely blokkolja a fájlokhoz való hozzáférést.
 4. Ha a fenti problémák bármelyike fennáll, oldja fel a Saal Design szoftver blokkolását az érintett programokban.
 5. A blokkolás feloldása után minden további probléma nélkül képesnek kell lennie a fájlok feltöltésére.

A macOS-felhasználók esetében kövesse az alábbi további lépéseket:

 1. Engedélyezze a tervezőszoftver számára a teljes hozzáférést a merevlemezéhez. Ezt a rendszerbeállítások Biztonság > Adatvédelem > Teljes lemezelérés szakaszában teheti meg.
 2. Ebben a szakaszban adja hozzá a tervezőszoftvert olyan alkalmazásként, amelynek teljes lemezhozzáféréssel kell rendelkeznie. Azzal, hogy itt hozzáadja, a szoftver képesnek kell lennie a fájlok mentésére.

Ezeknek a lépéseknek a végrehajtásával a 3001-es, a 2038-as vagy a Hozzáférés megtagadva üzenetet kell kezelni, és vissza kell állítania a szoftver normál működését.

Hiba 1000 PDF exportálásakor

Ha a 1000 hibaüzenetet kapja a projekt PDF exportálásakor, próbálja meg megoldani a hibát a szoftver újraindításával és az exportálás újbóli megkísérlésével.

Hiba 1132 macOS alatt

A 1132 hiba akkor jelenhet meg, ha az Apple Photos könyvtárában nagyon sok kép van tárolva.

 1. Nyissa meg a rendszer biztonsági beállításait, és tiltsa le az Apple Photos közvetlen hozzáférését a Design Software számára.
 2. Továbbra is hozzáadhat képeket az Apple Photos könyvtárából, ha a drag and drop funkció segítségével bármely képet elhelyez a termékre.

2032-es hiba

Ez a hiba azt jelenti, hogy a szoftver nem tud csatlakozni az internethez az esetleges biztonsági blokkok miatt. A hiba kijavításához:

 1. Kapcsolja ki átmenetileg a vírusirtó/malware eszközöket.
 2. Engedélyezze a szoftvert a számítógép tűzfalának beállításaiban.
 3. Ellenőrizze az internetkorlátozásokat az útválasztó beállításaiban.
 4. Próbáljon ki egy másik internetkapcsolatot, például egy mobil hotspotot.