Termékkészletek

Termékkészletek

Az egyedi fotótermékek értékesítése mellett termékkészleteket is létrehozhat, és ezeket hozzáadhatja az árlistájához. Ez lehetővé teszi, hogy ügyfeleinek fotótermékek és digitális fájlok széles választékát kínálja egyetlen áron.
Az Ön által létrehozott termékkészleteket az Értékesítési panel Termékkészletek menüjében találja meg. Az árlistákhoz hasonlóan ezeket is bármikor módosíthatja, és annyit hozhat létre belőlük, amennyire szüksége van.

Product sets panel

Termékkészletet ezen a panelen hozhat létre a Hozzáadás gombra kattintva. Vagy egy árlista konfigurációs menüjéből. A Termékkészletei alatt megjelenik az új készlet létrehozásának lehetősége.

New product set button in price list editor

Az újra kattintva megjelenik egy menü, ahol létrehozhatja a termékkészletet.

Product sets new menu

Meg kell adnia egy Címet, amely csak belső használatra szolgál, és csak Ön számára lesz látható. Kiadói címet, ami a galériában, ahol aktiválod, ezt a nevet fogja viselni, ha szeretnéd, ugyanezt adhatod meg. És egy Leírás, amely szintén nyilvános lesz abban a galériában, ahol aktiválja.
Miután kitöltötte az alapbeállításokat, a Hozzáadás gombra kattintva hozzáadhat termékeket a termékkészletéhez. Megjelenik az összes elérhető fotótermék listája. Annyi terméket adhat hozzá, amennyit csak szeretne, megadva azok jellemzőit.

List of products to add

Minden kiválasztott termék listaként hozzáadódik a megfelelő termékkészlet menüjéhez. Itt választhatja ki az egyes termékek mennyiségét, amelyeket a termékkészletébe szeretne felvenni.

Products added to product set

Ha végzett, kattintson a Mentés gombra. A létrehozott termékkészletet az árlista konfigurálásakor aktiválhatja.

Product set added to price list with price

Amikor beállítja az árlistát és aktiválja a termékkészletet, látni fogja a termékkészlet költségét. Itt beállíthat egy egységes árat az egész készletre, és gyorsan ellenőrizheti, hogy a megadott ár alapján mekkora nyereséget fog elérni.