Utalványok

Utalványok

Személyre szabott utalványokat hozhat létre ügyfelei számára, hogy növelje eladásait, és kedvezményeket nyújtson nekik vásárlásaikhoz. Az utalványok összege, mennyisége és lejárati ideje teljes mértékben az Ön ellenőrzése alatt áll, és minden olyan galériára érvényesek, ahol a rendelés engedélyezése funkció aktiválva van. E funkció kezeléséhez lépjen be az Értékesítési panelen belül az Utalványok menübe.

Utalványok menü az Értékesítési panelen

Az utalvány létrehozásához kattintson a Hozzáadás gombra, amely egy ablakot hoz létre az utalvány létrehozásához.

Utalvány szerkesztése ablak

Általános

Belső név: A Belső név mezőben egy nevet rendelhet hozzá a belső hivatkozáshoz. Ez a név csak az Ön számára lesz látható, az ügyfelei számára nem.
Utalvány kódja: Itt adja meg a tényleges kódot, amelyet az ügyfeleknek a kosarukba kell beírniuk, hogy igénybe vehessék az utalványkedvezményt.
Alapértelmezés szerint az utalványok létrehozásukkor aktiválódnak, de az aktiválás kapcsoló áthelyezésével kikapcsolhatja őket.

Általános utalvány rész

Lejárat

Itt találja az utalvány érvényességi idejének beállítására szolgáló eszközöket.
A következő beállítások közül: A From mezőben megadhatja az aktiválás dátumát. Ha üresen hagyja, az utalvány a létrehozáskor azonnal aktiválódik.
Amíg: A Until (Amíg ) mezőben megadhatja az utalvány lejárati dátumát. Ha üresen hagyja, az utalvány a manuális deaktiválásig érvényes marad.
Felhasználási korlát: A Felhasználási korlát mező lehetővé teszi, hogy beállítsa, hogy az ügyfél legfeljebb hányszor használhatja fel az utalványt a megadott lejárati időn belül. Ha 0-ra van állítva, az ügyfél korlátlanul használhatja az utalványt.

Lejárati utalvány szakasz

Összeg és típus

Itt találja az utalvány mennyiségének meghatározására szolgáló lehetőségeket.
Mennyiség: Az Összeg mező abszolút értékkel tölthető ki, ha az Abszolút típust választja, amely közvetlenül levonja a megadott összeget. Alternatív megoldásként, ha a Százalékos típust választja, az Összeg mezőben szereplő érték a vásárló vásárlásaira alkalmazott százalékos kedvezményt fogja jelenteni. Bár az utalvány csökkenti a fotós árrését, stratégiai megközelítés lehet, hogy először emelje az árakat, majd kínáljon kedvezményeket. Fontos megjegyezni, hogy a Saal Digital árrését ez nem befolyásolja.
Minimális rendelési összeg: A Minimális rendelési összeg mező lehetővé teszi, hogy beállítsa a minimális rendelési értéket, amely az ügyfelek számára szükséges az utalvány alkalmazásához. Fontos, hogy ezt figyelembe vegye, és pontos számításokat végezzen a kedvezmény maximalizálása érdekében.
A Szállítás jelölőnégyzet bejelölésével lehetősége van arra, hogy fedezze a vásárlók vásárlásainak szállítási költségeit. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem érinti a Saal Prio számlákat, mivel azok már most is ingyenes szállításban részesülnek. A Saal Prio számlával sem Önt, sem vásárlóit nem terheli szállítási költség a 3.700 Ft minimum értékű rendelések esetén.

Összeg és utalványtípus rész

További aktiválások

Ezen kívül megadhatja, hogy az utalvány elérhető legyen a Termékkészletek, a Fájlok letöltése és a Projektek esetében. Ha végzett, kattintson a Mentés gombra.
Miután létrehozta az utalványt, azt bármelyik galériájában történő vásárlásra alkalmazhatja, ha a Megrendelés engedélyezése opciót aktiválta, feltéve, hogy a minimális rendelési összeg és a megadott lejárati időpontok teljesülnek.

További utalványok aktiválása

Az utalványok kezelése

Az összes létrehozott utalvány az utalványok menüpontban jelenik meg, áttekintést nyújtva azok részleteiről. Annyi utalványt hozhat létre, amennyit csak szeretne.

Utalvány menü

Egy utalvány módosításához egyszerűen kattintson az utalvány menüben a belső nevére, amely megnyitja az utalvány szerkesztése ablakot. Végezze el a szükséges módosításokat, és ne felejtse el elmenteni a módosításokat. Szükség esetén törölhet egy utalványt a jobb felső sarokban található kuka ikonra kattintva.

Utalvány szerkesztése ablak

Felhívjuk figyelmét, hogy manuálisan tájékoztatnia kell ügyfeleit az utalványkódról, hogy azok azt bármelyik galériájában történő vásárláskor be tudják váltani az Ön által meghatározott feltételek szerint.

 

Az Ön nyelvi beállításai nem egyeznek meg a weboldal nyelvével. Kérjük, válassza ki:

Az Ön nyelvi beállításai nem egyeznek meg a weboldal nyelvével. Kérjük, válassza ki: