Visszajelzés Galéria

Visszajelzés Galéria

Galériáit visszajelző galériává alakíthatja, ahol ügyfelei a galériában található színskála segítségével értékelhetik az egyes fényképeket. Ez leegyszerűsíti a munkafolyamatokat és központosítja a vásárlóival való kommunikációt.

Visszajelző galéria aktiválása

Az opció aktiválásához nyissa meg a kiválasztott galéria Galéria beállításait. Ebben a menüben aktiválnia kell a Visszajelző galéria opciót, majd kattintson a Mentés gombra. Ezáltal a galériája visszajelző galériává válik.

Visszajelző galéria opció megjelenítése a galéria beállításaiban

Ezt az opciót bármikor kikapcsolhatja.

Megosztott visszajelzés galéria

Miután a galéria visszajelző galériaként lett beállítva, az ügyfelek értékelhetik a benne lévő képeket. Bármelyik képre kattintva a kép bal alsó sarkában három színes kör jelenik meg, amelyek segítségével ügyfelei a következőképpen értékelhetik a képet:
Zöld, a kiválasztott képért.
Narancssárga, ha bizonytalan.
Piros, ha elutasított.

Visszajelzéssel megjelölt kép

Az értékelés után a megosztott linkek galériájában található képek a bal felső sarokban egy színes körrel lesznek jelölve a kiválasztást jelezve. A megosztott galériában megjelenő képek szűrésére is lehetőség van a bal felső sarokban található Visszajelzés gombra kattintva és a kívánt opció kiválasztásával.

Megosztott visszajelzés galéria a kiválasztásokkal

Visszajelzés megtekintése

Az ügyfelek visszajelzései a fiókjában a Galéria menüpontban tekinthetők meg. Észre fogja venni, hogy minden képet egy piros, narancssárga vagy zöld kör jelöl a bal felső sarokban, ami az ügyfél választását tükrözi.

Visszajelzéssel jelölt képek a galéria menüben

A hatékony munkafolyamat érdekében javasoljuk, hogy engedélyezze a galéria megjegyzéseit, hogy az ügyfelek megjegyzéseket hagyhassanak a képekhez, és szükség esetén módosításokat kérhessenek. További információkért lásd a következő cikket a megjegyzések aktiválásáról.

Ne feledje, hogy ez a funkció hatással lesz ügyfelei kívánságlistájára is; ha ez a funkció engedélyezve van, akkor nem csak zöld, narancssárga vagy piros színnel jelölhetik a képeket, hanem ki is választhatják a kívánt képeket a kívánságlistájukra, és elküldhetik a kiválasztásukat Önnek. További információért lásd a Kívánságlista cikket.