Vízjel

Ha extra védelmet szeretne adni munkájának, személyre szabott vízjelet adhat a fotókhoz.

Vízjel létrehozása

Először el kell döntenie, hogy mi legyen a vízjel. Ehhez lépjen az Értékesítési panelre, és kattintson a Vízjelre. Különböző lehetőségeket talál.

Text type watermark

Kiválaszthatja, hogy a vízjel szövegként jelenjen meg. Ez a szöveg a megadott méretű rácsban fog megjelenni. Változtathatja az átlátszatlanságot, a betűméretet és még a színeket is, ha szeretné.
Vagy választhatja azt is, hogy a vízjelet képként jelenítse meg. Ehhez a Típus alatt a Képet kell kiválasztania. Ekkor megjelenik a lehetőség, hogy képet töltsön fel vízjelként. Ez a kép az Ön által megadott beállításoknak megfelelően sakktáblaként fog megismétlődni. Kattintson a Kép feltöltése gombra, és válassza ki a vízjelként használni kívánt képet. A feltöltött kép megjelenik ezen a panelen.

Image type watermark

Előnézetben megtekintheti, hogyan fog kinézni a vízjel a fotóin. Az Előnézet alatt kattintson a Kép feltöltése gombra, és válasszon ki egy fényképet, amelyen tesztelni szeretné a vízjelet.

Watermark preview

Ha elégedett az eredménnyel, kattintson a Mentés gombra.

Vízjel alkalmazása egy galériában

A vízjel galériára történő alkalmazásához lépjen a Galériák panelre. Itt meg kell nyitnia annak a galériának a galériabeállításait, amelyre a vízjelet szeretné alkalmazni. Számos lehetőség jelenik meg, aktiválnia kell a vízjelet, majd a Mentés gombra kell kattintania.

Watermark activated in gallery settings

Ha megnyitja a galériát, látni fogja, hogy a vízjelet alkalmazta.

Watermark applied in gallery

Vízjel alkalmazása egy projektre

Ha vízjelet szeretne alkalmazni egy projektre, lépjen a Projektek panelre, és nyissa meg annak a projektnek a Projekt beállításait, amelyre a vízjelet szeretné alkalmazni. Számos lehetőség fog megjelenni, le kell ejtenie a Speciális beállítások megjelenítése opciót, aktiválnia kell a vízjelet, és a Mentés gombra kell kattintania.

Watermark activated in projects settings

Ha megnyitja a projektet, látni fogja, hogy a vízjelet alkalmazta.

Watermark applied in project