Vízjel

Ha extra védelmet szeretne adni munkájának, személyre szabott vízjelet adhat a fotókhoz. Felhívjuk figyelmét, hogy a vízjel csak digitális védelemre szolgál, és nem kerül bele semmilyen nyomtatott fotótermékbe, illetve nem kerül hozzá semmilyen letölthető fájlhoz.

Vízjel létrehozása

Először el kell döntenie, hogy mi legyen a vízjel. Ehhez lépjen az Értékesítési panelre, és kattintson a Vízjelre. Különböző opciókat fog találni.

Szöveg típusú vízjel

Kiválaszthatja, hogy a vízjel szöveges legyen. Ez a szöveg a megadott méretű rácsban fog megjelenni. Változtathatja az átlátszatlanságot, a betűméretet és akár a színeket is, ha szeretné.
Vagy választhatja azt is, hogy a vízjelet képként jelenítse meg. Ehhez a Típus alatt a Képet kell kiválasztania. Ekkor megjelenik a lehetőség, hogy képet töltsön fel vízjelként. Ez a kép az Ön által megadott beállításoknak megfelelően sakktáblaként fog ismétlődni. Kattintson a Kép feltöltése gombra, és válassza ki a vízjelként használni kívánt képet. A feltöltött kép megjelenik ezen a panelen.

Kép típusú vízjel

Előnézetben megtekintheti, hogyan fog kinézni a vízjel a fotóin. Az Előnézet alatt a Kép feltöltése gombra kell kattintania, és ki kell választania egy fényképet, amelyen tesztelni szeretné a vízjelet.

Vízjel előnézet

Ha elégedett az eredménnyel, kattintson a Mentés gombra.

Vízjel alkalmazása egy galériában

A vízjel galériára történő alkalmazásához lépjen a Galériák panelre. Itt meg kell nyitnia annak a galériának a galéria beállításait, amelyre a vízjelet szeretné alkalmazni. Számos lehetőség jelenik meg, aktiválnia kell a vízjelet, majd a Mentés gombra kell kattintania.

Vízjel aktiválva a galéria beállításaiban

Ha megnyitja a galériát, látni fogja, hogy a vízjelet alkalmazta.

Vízjel alkalmazva a galériában

Vízjel alkalmazása egy projekthez

Ha vízjelet szeretne alkalmazni egy projektre, lépjen a Projektek panelre, és nyissa meg annak a projektnek a projektbeállításait, amelyre a vízjelet szeretné alkalmazni. Számos lehetőség jelenik meg, meg kell nyitnia a Speciális beállítások megjelenítése, aktiválnia kell a vízjelet, és a Mentés gombra kell kattintania.

A vízjel aktiválva a projektek beállításaiban

Ha megnyitja a projektjét, látni fogja, hogy a vízjelet alkalmazta.

Vízjel alkalmazva a projektben

 

Az Ön nyelvi beállításai nem egyeznek meg a weboldal nyelvével. Kérjük, válassza ki:

Az Ön nyelvi beállításai nem egyeznek meg a weboldal nyelvével. Kérjük, válassza ki: