Nagy felbontású alufotó

Az Ön 5.550 Ft értékű Discovery utalványa*: WB624-EXW

5/5
1 ügyfélértékelésekszáma
*5.550 Ft felfedezés utalvány Wall Art. Érvényes a 2023.12.31. Minimális rendelési érték 11.000 Ft. Szállítás nem tartalmazza a szállítási díjat. Nem kombinálható más akciókkal vagy utalványokkal. Háztartásonként csak egyszer váltható be.

Sokoldalú alufotó: stabil, hajlítás- és időjárásálló, valamint rendkívül éles képet ad

Alufotóinkhoz a legújabb generációs közvetlen UV-nyomtatást használjuk, hét színnel (a hagyományos nyomtatás során csak négy színt használnak), beleértve a világos színeket is, amelyek a legnagyobb felbontás mellett lenyűgöző intenzitást (pixelesedés nélkül) és maximális élességet biztosítanak. Még a nagy színfelületek is gazdagon ragyognak a matt felületen, az apró részletek pedig nagy felbontásban jelennek meg.
  • 3 mm-es alumínium kompozit panel (matt)
  • Egyedi méretek rendelhetők
  • 7 színű UV direkt nyomtatás, beleértve a fényfestékeket is
  • Stabil, merev és időjárásálló
  • Formátumtól függően alumínium segédkeret, szabványos rögzítés vagy állványok állnak rendelkezésre
  • A mintakészlet tartalmazza
  • Szakemberek számára: ICC profil elérhető

Finomítsa meg faliképeit lebegő kerettel

Szeretné, hogy a Wall Art egy extra érintés? Rendelje meg lebegő keretünket! Ez a kerettípus kiegészíti a képét, és professzionális galériás megjelenést biztosít. Válassza ki a témájához legjobban illő keretet fekete és fehér között.
A lebegő keret 8 mm-es vizuális rést hoz létre a Wall Art és a fakeret között, ami a képnek lebegő megjelenést kölcsönöz. A keretben lévő képét zárt konzolok segítségével függesztjük fel.

Kapjon inspirációt galériánkból!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03

Alumínium kompozit panel

Az alumínium kompozit panelekből nemcsak otthonok és irodák falfestményei, hanem panelek, táblák és reklámtáblák is készíthetők belőlük.

Ezért a fémpanelekre történő fotónyomtatás mind a belső, mind a külső kialakításhoz alkalmas. Közvetlen UV-nyomtatási eljárásunk rendkívül ellenálló a vízzel, a festékkel és a fénnyel szemben. Kizárólag VOC-mentes UV-festékeket használunk.

Fényképét saját kezűleg készítjük el alumínium kompozit táblára, a legújabb generációs direkt UV-nyomtatással.

Maga a panel egy központi polietilén rétegből áll, amely két alumíniumlemez között helyezkedik el, az így létrejött lemezt pedig a könnyedség, a stabilitás és a vízállóság jellemzi.

Egyedi méretű fémnyomatok

Egyedi méretű fémnyomatok

A standard méretű faliképek széles választékán kívül a Saal Digital egyedi alumíniumnyomatok széles választékát kínálja különböző méretekben.

Egyedi méretek más fali művészeti termékekhez is elérhetők, mint például a csiszolt fémnyomatok, az akrilüveg, a PVC hablemezek és a GalleryPrints.

Fémnyomtatáshoz elérhető felakasztási lehetőségek

Fémnyomtatáshoz elérhető felakasztási lehetőségek

Ha fémnyomatot rendel, itt találja az összes elérhető felakasztási lehetőséget:

Tervezzen most
Tervezzen most