Egyszerűen lenyűgöző: a többrészes fali dekoráció

Az ön 5.550 Ft Discovery utalványa*: WB624-EXW

Photos
*5.550 Ft értékű Discovery utalvány fali dekorációhoz. Eddig érvényes: 2023.06.30. A megrendelés minimális értéke: 11.000 Ft. Az ár a szállítást nem tartalmazza. Nem vonható össze más különleges ajánlattal vagy utalvánnyal. Háztartásonként csak egyszer váltható be.

Minden szobát feldob

Több képtáblára osztva az Ön motívuma igen látványos lesz, és automatikusan minden szoba fénypontjává válik. A többrészes fali dekorációk végtelen tágasságot biztosítanak a nézőnek, és így egészen különleges hangulatot teremtenek.
A sok különböző motívum kombinálható is a többrészes fali dekorációval, hogy különösen harmonikus kompozíciót alkosson. Fali dekoráció konfigurátorunkkal különféle kombinációkat próbálhat ki, és egyedi kialakítású tárgyat hozhat létre.

Különféle elrendezések és felületek

Mindegyik elrendezés különféle felületekkel kapható. A többrészes fali dekorációt hozzáigazíthatja a motívumhoz, és a tökéletes felület megválasztásával még karakteresebbé teheti.

Többféle térközre van lehetőség

Azt, hogy melyik elrendezést válassza a többrészes fali dekorációja számára, az a motívumtól és a szoba kialakításától is függ. Nagyobb formátum esetén a részek közötti nagyobb távolság különleges panorámahatást kelt.
Kisebb fali dekorációk és részletes motívumok esetén érdemes kisebb térközt választani. A motívumokat úgy kell elhelyezni, hogy a fontos képi elemek a képpanelen láthatók maradjanak.
Tervezzen most
Tervezzen most