A High-End fotókönyv a Saal Digital-tól

Élje át újra különleges pillanatait

DigitalPhoto 2023 CHIP Foto/Video 2023 Fotocommunity CHIP Foto/Video 2022 Tesztgyőztes CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Fényképezés: Általános értékelés nagyon jó A Saal Digital kiválóan megmunkált fotóvászonnal és éles, nagy kontrasztú nyomtatással örvendeztet meg. Tesztgyőztes CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Teszteredmény: nagyon jó Nagyon jó és gyors szállítás A Saal abszolút bizonyítja magát a példaértékű minőséggel.
Layflat kötés

Layflat kötés

A Layflat kötéssel a fotókat egy teljes kétoldalas terjedelemben elhelyezheti anélkül, hogy bármilyen részletet elveszítene.

Nincs gyártói logó

Nincs gyártói logó

Minden fotótermékünk zavaró gyártói logó nélkül készül. A gyártási vonalkód is eltávolítható.

Hosszantartó szín

Hosszantartó szín

75 évig garantáljuk a színtartóságot: élvezze az élénk színeket, mint az első napon, hosszú ideig.

Fedezze fel Professional Line fotótermékeinket most

A fotózás szerelméért: Saal Digital új Professional Line. Kiváló minőségű prémium fotótermék akrilborítással és kézzel készített prémium ajándékdobozzal.

Fotókönyv formátumok

Layflat-kötés

Photos

Tökéletesen lapos oldal elrendezés

Layflat kötésünknek köszönhetően a fényképeket egy teljes kétoldalas lapon elhelyezheti anélkül, hogy a kép bármely része elveszne. Annak érdekében, hogy elegendő helyet biztosítsunk Önnek, fotókönyveink az Ön által választott oldaltípustól függően 26 és 160 oldal közötti terjedelemben készülnek. Kétoldalas lépésekben könnyedén további oldalakat is hozzáadhat bármelyik fotókönyvhöz.

Prémium Fotókönyvborítók

Prémium Fotókönyvborítók

Fekete műbőr

Ez a különleges felület finom és puha szerkezetével nyűgöz le, amely különleges tapintást biztosít. A tervezéshez szöveg és clipart használható.

57% poliuretánból és 43% viszkózból készült. Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket.

Műbőr
Fa megjelenés
Parafa
Kígyó műbőr
Standard
Vászon
Erősen strukturált
fekete műbőr
műbőr kék
műbőr zöld
műbőr piros
fehér műbőr
titánium műbőr
famintás pala
szürkésbarna famintás
parafa
kígyó műbőr kék
kígyó műbőr zöld
kígyó műbőr szürke
kígyó műbőr piros
fényes
matt
természetes vászon
újrahasznosított óceáni műanyag
újrahasznosított óceáni műanyag kék
újrahasznosított óceáni műanyag rózsaszín
újrahasznosított óceáni műanyag fehér
kalapált arany
gyík műbőr arany
gyík műbőr ezüst

Egyedi és stílusos

Legyen kreatív, és válassza ki a tökéletes borítót a fotókönyvéhez. Dönthet a fényes vagy a matt felületek mellett, vagy választhat különböző speciális borítóink közül is. Ha a fényes vagy a matt fotóborító mellett dönt, lehetősége van személyre szabni ezeket különböző fényképekkel, szövegekkel és clipartokkal.

Személyre szabott

Speciális műbőr, vászon, parafa és famintás borítóink kimondottan stílusos megjelenést kölcsönöznek fotókönyvének. A különleges borítók különböző színekben is elérhetők, a borítókra pedig személyre szabott feliratokat és clipartokat is helyezhet, vagy üresen is hagyhatja, ha a letisztult megjelenést kedveli.

Fotókönyv oldal opciók

Fotókönyv oldal opciók

Fényes fotópapír

Ez a felület garantálja a kiváló minőségű eredményeket. Kimondottan jó választás a világos és színes képekhez.

  • ragyogó színek
  • lenyűgöző színmélység
fényes fotópapír
fotópapír matt
Selyem fotópapír

Prémium ajándékdobozok a Fotókönyvhöz

Kézzel készített prémium ajándékdobozaink tökéletes megoldást nyújtanak a fotókönyv védelmére és a nagyszerű bemutatásra. Különböző luxus kivitelben, például műbőr és természetes vászon kivitelben kaphatók, amelyeket egyedi szöveggel és cliparttal személyre szabhat, vagy akár akril borítóval is kiegészíthet, amelyhez képeket is hozzáadhat. Személyre szabja a sajátját most, és adja meg a fotókönyvének a tökéletes illeszkedést. Mindezt a gyártó logója nélkül.

Prémium ajándékdobozok a Fotókönyvhöz

Designable díszdoboz akril + műbőr fekete

A nemes akrilüveg borítás és a kiváló minőségű fekete bőrhatású borítás kombinációja különleges élménnyé teszi Ajándékdobozunkat. A fényűző megjelenésről nem vonják el a figyelmet a nyomtatott logók vagy vonalkódok.

  • Képek, szövegek és cliparts hozzáadása
  • Kézzel készített
  • Fekete szaténszalag
  • Fekete műbőr doboz akrilüveg borítással
  • Logók nélkül
Népszerű díszdobozok
Nem tervezhető
Tervezhető
dizájnolható akril + fekete műbőr
természetes vászon + fekete műbőr
dizájnolható akril + fehér műbőr
fekete műbőr
műbőr fehér
természetes vászon + fekete műbőr
természetes vászon + fehér műbőr
dizájnolható akril + fekete műbőr
dizájnolható akril + fehér műbőr
dizájnolható műbőr fekete
dizájnolható műbőr fehér
dizájnos természetes vászon + fekete műbőr
dizájnos természetes vászon + fehér műbőr

Zavaró tényezők nélkül

Zavaró tényezők nélkül

Eltávolítható vonalkód

Fotókönyveink hátsó borítóján és utolsó lapján egy-egy kis méretű vonalkód található. Ha letisztultabb megjelenést szeretne, eltávolíthatja ezeket.

Gyártói logók nélkül

Egyetlen fotótermékünkön sem helyezzük el vállalatunk logóját. A vonalkódok semmilyen módon nem hivatkoznak ránk mint gyártóra, vagy Önre mint vásárlóra.

Párnázott borítójú Fotókönyv

Párnázott borítójú Fotókönyv

Puha párnázás a borítóhoz

Dobja fel prémium kemény borítós fotókönyvét a párnázott opció választásával. A borítót egy további puha párnázott réteggel (3 mm) töltjük ki, és minden könyvnek kiváló színvonalat kölcsönöz.

Szembeötlő különbség

Ha majd a kezében tartja a könyvét, nem csupán látni, hanem érezni is fogja a különbséget! Ez a lehetőség az összes borítótípushoz elérhető: a fényestől kezdve a matton át egészen a műbőrig és a vászonig.

Fotókönyv XT (extra vastag)

Fotókönyv XT (extra vastag)

Különleges érzés

A különbséget a súly és az oldalak száma jelenti. A szokványos fotókönyveink esetében két oldalt ragasztunk össze. A Fotókönyv XT oldalait egy kiegészítő, 600 g/m2 grammsúlyú kartonlap támasztja alá, amely különleges tapintást kölcsönöz a könyvnek.

Kevesebb oldal

A Photo Book XT vastagabb lapjai 46 oldalra csökkentik a maximális oldalszámot. A 10 oldalas kiindulópontról kétoldalas lépésekben növelheti a Photo Book XT méretét.

GYIK - Gyakran ismételt kérdések

Hány oldalas lehet a fotókönyvem?

Standard fotókönyveink 26 és 160 oldal között mozognak minden formátumban, a teríték felületétől függően. Az egyetlen kivétel a 42 x 28 méretű fotókönyvünk, ahol a maximális oldalszám a 130 és az XT fotókönyvünk (10-től 58 oldalig).

Van helyesírás-ellenőrző eszköz?

Szoftverünk tartalmaz egy helyesírás-ellenőrző funkciót. Az észlelt hibákat piros színnel aláhúzza. Emellett szavakat is hozzáadhat a személyes szótárához.

Írhatom a könyv gerincére, hogy

Igen, a gerincet feliratozhatja, ha létrehoz egy szövegmezőt, és a "Helyzet" lapon a menüből kiválasztja a "Könyvgerincre" lehetőséget.

Hogyan változtathatom meg a fotókönyv formátumát?
Mentse el a fotókönyvet. Ezután a Cikkek menüpont alatt válassza a Convert article lehetőséget, és válasszon formátumot. Tartsa meg az oldalak számát, és mentse a projektet új névvel.
Minden fotókönyvnek van Layflat kötése?

Igen, a Layflat, panoráma kötés minden fotókönyvünkben megtalálható. Nem kell külön választania.

Lehet-e műbőr vagy vászon borítókra szöveget vagy clipartokat helyezni?

Igen, lehetősége van különböző betűtípusú és színű szövegek, valamint cliparts elhelyezésére a vászon- és műbőr borítókon.

 Fotókönyv Tutorial

Fotókönyv Tutorial

Ha szeretnéd néhány lépésben elkészíteni a fotókönyvedet, akkor ez a videó neked szól. Mindössze 5 percben megmutatjuk, hogy a Saal Design szoftver milyen sok funkciót kínál Önnek, hogy a Fotókönyvet az Ön igényei szerint konfigurálhassa.

Tervezzen most
Tervezzen most