Árlisták: Fájl letöltése

Árlisták: Fájl letöltése

A fotótermékek mellett képeit fájlletöltéseket is árulhat, vagy lehetővé teheti, hogy a képek ingyenesen letölthetők legyenek a galériájából. Ehhez engedélyeznie kell a fájlletöltés opciót az Árlistáknál. A fájlletöltési lehetőségek alul jelennek meg.

Fájlletöltési beállítások

Eladás és árak beállítása

Ha ezt az opciót kiválasztja, különböző opciók jelennek meg, amelyeket aktiválhat. Aktiválnia kell azokat, amelyeket értékesíteni szeretne, és be kell állítania az abszolút árat.

Lehetőség van arra is, hogy a Fájl letöltés aktiválásával olyan letöltési csomagot kínáljon meghatározott áron, amely tartalmazza a galéria összes képét: Miután beállította a letölthető fájlok árait, kattintson a Mentés gombra. A digitális fájlok ezután a Galériában a beállított áron lesznek elérhetők.

Digitális fájlok a galériában

Digitális fájlok vásárlása esetén a vásárló a fizetés beérkezése után gyorsan és kényelmesen e-mailben megkapja a képek letöltési linkjét. A letöltési link legfeljebb 30 napig érvényes. A letöltési linket szükség esetén újra elküldheti a vásárlónak, ha megnyitja a megrendelést a fájlletöltésekkel a Megrendeléskezelő panelen, és a Letöltési linkek újra küldése a vásárlónak gombra kattint.

Letöltési linkek újraküldése gomb

Ingyenes letöltés

Ha ezt az opciót választja, a képek ingyenesen letölthetők lesznek közvetlenül a galériából.

Ingyenes letöltés kiválasztva

Ha ez az opció aktiválva van a galéria árlistájában, a kép mellett megjelenik egy letöltés szimbólum. Erre a szimbólumra kattintva elindul a fájl letöltése. Lehetőség van az összes kép egyszerre történő letöltésére is, ha a jobb felső sarokban található három gombos ikonra kattintva az Összes kép letöltése (ZIP) lehetőséget választja. Felhívjuk figyelmét, hogy az algalériák nem tartoznak ide. Minden egyes algalériát külön-külön kell letölteni.

Gálya ingyenes letöltéssel elérhető