Az Ön települései

Az Ön települései

A Saal Photo Portal nem kap jutalékot az Ön fotótermékeinek eladásából. Ez azt jelenti, hogy a képei eladásából származó nyereség teljes egészében Önt illeti meg.

Számítási példa

Például, ha egy termék ára 100 €, és Ön úgy dönt, hogy 30%-os nyereséget határoz meg, akkor az eladási ár 130 € lesz, az Ön nyeresége pedig 30 €. A Photo Portal nem számít fel díjat.

Eladási ár: 130 €
A termék ára: 100 €
Az Ön nyeresége: 30 €

Saal Digital Professional fiók:
Ezen kívül, ha úgy dönt, hogy fiókját Saal Digital Professional fiókra frissíti, akkor 35% kedvezményt kap minden termékre. Az előző példát folytatva, ha egy termék ára 100 €, és 35%-os nyereséget állít be, így az eladási ár 130 €, a bevétele 65 € lesz. Ez 30 € a választott nyereségből és 35 € a 35%-os kedvezményt jelenti a Saal Digital Professional számlájáról.

Eladási ár: 130 €
A termék költsége: 70 €
Az Ön nyeresége: 65 €

Kifizetés

Azt a dátumot, amikor a bevételed összege jóváírásra kerül a kifizetési számládon, az Elszámolásod szekcióban, az Értékesítési panelen belül találod. Ott találja meg a keresetére vonatkozó összes részletes információt is, hónapok szerint csoportosítva.

Minden hónapra vonatkozóan áttekintést talál, és közvetlenül letöltheti a jóváírást.

A nyereség a Fiókokon belül a Fizetési mód szakaszban megadott kifizetési módra kerül jóváírásra.

Kisvállalkozói szabályozás

A kisvállalkozások is rendszeresen használhatják portálunkat. A számlát minden esetben a Saal Digital állítja ki. Kisvállalkozóként Ön megkapja a nyereséget, és nem kell számlát kiállítania.