Az Ön települései

Az Ön települései

A Saal Photo Portal nem kap jutalékot az Ön képeinek eladásából. Ez azt jelenti, hogy a képei eladásából származó nyereség teljes egészében Önt illeti meg.

A digitális fájlok esetében az Ön által meghatározott abszolút árat teljes egészében jóváírjuk, a fotótermékek esetében pedig a fotótermék létrehozásának költségeivel csökkentve.

Számítási példa

Például, ha egy termék ára 100 Ft, és Ön úgy dönt, hogy 30%-os nyereséget határoz meg, akkor az eladási ár 130 Ft lesz, az Ön nyeresége pedig 30 Ft. A Photo Portal nem számít fel díjat.

Eladási ár: 130 Ft
A termék ára: 100 Ft
Az Ön nyeresége: 30 Ft

Viszonteladó:
Ezen kívül, ha úgy dönt, hogy fiókját Saal Digital Professional fiókra frissíti, akkor 35% kedvezményt kap minden termékre. Az előző példát folytatva, ha egy termék ára 100 Ft, és Ön 35%-os nyereséget állít be, így az eladási ár 130 Ft, az Ön bevétele 65 Ft lesz. Ez 30 Ft a választott nyereségből és 35 Ft a 35%-os kedvezményt jelenti a Saal Digital Professional számlájáról.

Eladási ár: 130 Ft
A termék költsége: 70 Ft
Az Ön nyeresége: 65 Ft

Kifizetés

Azt a dátumot, amikor a bevételed összege jóváírásra kerül a kifizetési számládon, az Elszámolásod szekcióban, az Értékesítési panelen belül találod. Ott találja meg a keresetére vonatkozó összes részletes információt is, hónapok szerint csoportosítva.

Minden hónapra vonatkozóan áttekintést talál, és közvetlenül letöltheti a jóváírást.

A nyereség a Fiókokon belül a Fizetési mód szakaszban megadott kifizetési módra kerül jóváírásra.