Az Ön települései

Az Ön települései

A Saal Photo Portal nem kap jutalékot az Ön képeinek eladásából. Ez azt jelenti, hogy a képei eladásából származó nyereség teljes egészében Önt illeti meg.

A digitális fájlok esetében az Ön által meghatározott abszolút árat teljes egészében jóváírjuk, a fotótermékek esetében pedig a fotótermék elkészítésének költségével csökkentett összeget.

Számítási példa

Ha például egy termék ára 100 , és Ön úgy dönt, hogy 30%-os nyereséget határoz meg, akkor az eladási ár 130 lesz, az Ön nyeresége pedig 30 %. A Photo Portal nem számít fel díjat.

Eladási ár: 130
A termék költsége: 100
Az Ön nyeresége: 30

Viszonteladó:
Ha úgy dönt, hogy frissíti fiókját, és viszonteladóvá válik, 30% kedvezményt kap minden termékre. Az előző példát folytatva, ha egy termék ára 100 , és 30%-os nyereséget állít be, így az eladási ár 130, a bevétele 60 lesz. Ez 30 a választott nyereségből és 30 a 30%-os kedvezményt jelenti a viszonteladói fiókodra.

Eladási ár: 130
A termék költsége: 70
Az Ön nyeresége: 60

Kifizetés

Azt az időpontot, amikor a bevételed összege jóváírásra kerül a kifizetési számládon, az Értékesítési panelen belül, az Elszámolásod szekcióban találod. Ott találja meg a keresetére vonatkozó összes részletes információt is, hónapok szerint csoportosítva.

Minden hónapra vonatkozóan áttekintést talál, és közvetlenül letöltheti a jóváírást.

A nyereség a Fiókokon belül a Fizetési mód szakaszban megadott kifizetési módra kerül jóváírásra.