QR-kódok menü

QR-kódok menü

A QR-kódok bármelyik fotómunkában elérhetők, letölthetők és létrehozhatók a jobb oldali oszlopban található QR-kódok gombra kattintva. A letöltéshez az egyes Fotómunkák igényeitől és követelményeitől függően különböző lehetőségek állnak rendelkezésre, az alábbiak szerint:

QR-kódok menü

Üres belépőkártyák

Az üres kártyák olyan QR-kódos kártyák, amelyeket még nem rendeltek hozzá egy résztvevőhöz, és amelyek a fotózás előtt aláírandó GDPR beleegyező nyilatkozatot tartalmazzák.
Erre a gombra kattintva megjelenik egy menü a már létrehozott üres kártyák összes információjával, valamint az új kártyák létrehozásához kitöltendő mezőkkel az alábbiak szerint:

QR üres kártyák menü

A résztvevők száma: Válassza ki a becsült résztvevők számát, amely meghatározza a létrehozandó üres kártyák számát.
Csoport vagy osztály: Válassza ki a csoportot, amelyből a QR kártyák létrehozásra kerülnek.
A fényképek típusa: Adja meg a csoportnak felajánlott fényképek típusát. Ez szerepel majd az üres kártyán, hogy a résztvevő választhasson.
A kitöltés után kattintson a Hozzon létre gombra a jobb felső sarokban. Ezek a többi üres kártyával együtt megjelennek az alábbi táblázatban. Letöltésükhöz egyszerűen kattintson a táblázatban a megfelelő csoporthoz tartozó letöltés gombra. Ha végzett, kattintson a Folytatás gombra.

QR üres kártya példa

Minden üres kártya két részből áll:
Felső rész: Instrukciókat és a fényképezendő személy QR-kódját tartalmazza. Ez a rész az ügyfélnek szól.
Alsó rész: Tartalmaz egy adatvédelmi megállapodást, amelyet a résztvevőnek vagy törvényes képviselőjének kell aláírnia, valamint a készítendő fényképek típusát. Az aláírást és a kitöltést követően ezt a részt meg kell őrizni.

Belépőkártyák a közös galériákhoz

Lehetővé teszi, hogy QR-kódokat hozzon létre közös galériákhoz, például csoportképekhez. Ez lehetővé teszi, hogy a közös galériákat ugyanúgy rendezhesse, mint az egyéni galériákat. További információért lásd a Munkafolyamat - lépésről lépésre útmutató című cikket.

Ha kiválasztja, a következő menü jelenik meg:

QR közös galériák menü

Galériák száma: Válassza ki a létrehozandó közös galériák számát.
Csoport vagy osztály: Válassza ki azt a csoportot vagy osztályt, ahol a QR közös kártyák létrehozásra kerülnek.
Az információk kitöltése után kattintson a Hozzon létre gombra a jobb felső sarokban. Az adatok az alábbi táblázatban lesznek elérhetők. Kattintson a táblázatban található letöltés gombra a letöltéshez.

Hozzáférési kártyák képekkel

Ez a lehetőség lehetővé teszi a QR-kártyák letöltését a már feltöltött képekkel rendelkező galériákból. Ha kiválasztod, megjelenik egy menü, amelyből választhatsz:

Képekkel ellátott kártyák menüCsoport vagy osztály: Válassza ki a letölteni kívánt csoportot vagy osztályt.
Résztvevő: Válasszon a bejelentkezés nélkül, a rendelés nélkül vagy a Minden között.
Layout: Válassza ki a PDF elrendezési lehetőségét.
A kitöltés után kattintson a Letöltés gombra. A megfelelő PDF-fájl letöltődik. Ez a QR-kártya tartalmazza a galériához való hozzáférés és a galériából való megrendelés módjára vonatkozó utasításokat, a határidőt, az Ön elérhetőségét és néhányat a galériában szereplő képek közül, hogy motiválja a hozzáférést.

QR-kártya képmintával

Hozzáférési kártyák érintőkártyával

Ez az opció lehetővé teszi, hogy letöltse azokat a QR-kártyákat, amelyeket az online regisztráción keresztül már hozzárendeltek egy résztvevőhöz. Ne feledje, hogy ezeket ki kell nyomtatnia és magával kell hoznia a fotózás napján az automatikus válogatáshoz. Ha kiválasztja, megjelenik egy menü, amelyből választhat:

Kártyák névjegyekkel menü

Csoport vagy osztály: Válassza ki a letölteni kívánt csoportot vagy osztályt.
Résztvevő: Válasszon a bejelentkezés nélkül, a rendelés nélkül vagy a Minden között.
Layout: Válassza ki a PDF elrendezési lehetőségét.

A kitöltés után kattintson a Letöltés gombra. A megfelelő PDF-fájl letöltődik. Minden QR-kártya tartalmazza a résztvevő, osztály vagy csoport nevét, a regisztrált fényképek típusát, a hozzáféréshez szükséges QR-kódot, valamint a galériához vezető linket a hozzáférés és az onnan történő megrendelés módjára vonatkozó utasításokkal.
Ezt a QR-kódot a résztvevő fényképezése előtt le kell fényképezni az automatikus válogatáshoz. Ezt követően szabadon szétoszthatja a résztvevők között, ha szeretné. További információért olvassa el a Munkafolyamat - lépésről lépésre útmutató című cikket.