Saal WallArt

Saal WallArt

ASaal WallArt egy online platform, amely lehetővé teszi, hogy eladja fényképeit és népszerűsítse profilját. Töltse fel képeit a platformra, és amint jóváhagyják, a potenciális vásárlók világszerte megvásárolhatják azokat. A képeket a profiloldalához is kapcsolhatja, így bemutathatja munkáit, kapcsolatot teremthet a potenciális vásárlókkal, és pénzt kereshet a fotózásból.

Saal WallArt weboldal

Képek feltöltése a WallArt-ra

Ahhoz, hogy képeket töltsön fel a Saal WallArt oldalra, először a Saal WallArt weboldalára kell belépnie. Válassza ki azt a kategóriát, amelyben képeit értékesíteni szeretné. A kiválasztott kategóriába belépve kattintson a képek eladása gombra, amely az oldal bal oldalán, a képek felett található.

Tájkép kategória

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a képek feltöltéséhez fiókkal kell rendelkeznie. A Képek eladása gombra kattintva megjelenik az Új fiók létrehozása ablak, ahol egyszerűen létrehozhat egy fiókot. Ha már rendelkezik fiókkal a Fotóportálon, akkor bejelentkezhet.
A bejelentkezés után megjelenik egy ablak a jutalékkal kapcsolatos információkkal és a képek feltöltése előtti fontos szempontokkal. Ezután folytathatja az eladni kívánt képek feltöltését a kiválasztott kategórián belül. Felhívjuk figyelmét, hogy a feltöltött képek jóváhagyási folyamaton mennek keresztül, mielőtt a galériában közzéteszik őket. A jóváhagyási folyamat befejeztével e-mailben értesítést kap.

Képek kezelése

A Saal WallArt-ra feltöltött képek a Galériák menüből lesznek elérhetőek az Ön számára. Amikor feltölti első fényképét a Saal WallArtba, automatikusan létrejön egy új galéria Saal Digital néven, a Megosztott képek a WallArttal címszó alatt. Ez a galéria kategóriák szerint rendezi a Saal WallArtba feltöltött összes fényképét. Ebből a galériából bármikor törölheti a fényképeket. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ha egy fényképet törölt, az a továbbiakban nem lesz elérhető a Saal WallArt-on.

Galériák menü a Saal WallArt galériával

A Saal WallArt által értékesített képek

Amint az Ön képei felkerülnek a WallArt-ra, jutalékot kap minden egyes eladott darab után. Az eladott képeire vonatkozó információk eléréséhez egyszerűen jelentkezzen be a Photo Portalba, és nyissa meg a Fiókon belül a Saal WallArt által eladott képek menüpontot. Itt egy átfogó havi jelentést talál az eladott képekről. Ez a jelentés folyamatosan tájékoztatja Önt az eladások sikeréről, és segít nyomon követni a fotós vállalkozásának teljesítményét.

Saal WallArt által értékesített képek menü

Profil csatlakoztatása a Saal WallArt-hoz

Ha aktív nyilvános profilja van a Photo Portalon, akkor munkája népszerűsítése érdekében összekapcsolhatja azt a Saal WallArttal. Ehhez nyissa meg a Fiókjában a Profil és oldalbeállítások menüt. Görgessen lefelé, és két Saal WallArt opciót talál, amelyeket engedélyezhet:

Saal WallArt beállítások a Profil és oldal beállításain belül

Profilom listázása a Saal WallArt-on

Ennek az opciónak az aktiválásával létrejön egy személyes művészprofil, amelyet közzétesz a Saal WallArt művészek listájában. Felhívjuk figyelmét, hogy ez az oldal nem azonos az Ön profiloldalával, hanem az Ön által a Saal WallArt-ra korábban feltöltött képekből jön létre. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy az összes munkáját együttesen mutassa be, és potenciálisan fellendítse üzleti tevékenységét. Felhívjuk figyelmét, hogy a profiljának a művészlistába való felvétele jóváhagyási folyamathoz kötött.

Saal WallArt művészlista

A Saal WallArt-on közzétett képek megjelenítése

Ha aktiválja ezt az opciót, akkor a profiloldalán létrehoz egy linket, amely a Saal WallArt oldalára vezet, ahol az összes, korábban oda feltöltött képét láthatja. Ez lehetővé teszi a potenciális ügyfelek számára, hogy közvetlenül a Saal WallArtról vásárolják meg a képeit.

Profiloldal a Saal WallArt-ra mutató linkkel

Miután aktiválta ezen opciók bármelyikét a Profil és oldal beállításai menüben, ne feledje, hogy kattintson a Módosítások mentése gombra.

Felhívjuk figyelmét, hogy jelenleg sajnos nem lehetséges a svájci, brit és amerikai fiókokból képeket beküldeni a Saal WallArt-ra.