Kap 35% kedvezményt egy Saal Digital Professional fiókkal

Fotósok, ügynökségek és szabadúszók számára

Fotósok, ügynökségek és szabadúszók számára

Ön fotós, ügynökség vagy cég? Szeretné a legmagasabb minőségű professzionális fotótermékeket értékesíteni ügyfeleinek? Akkor a Saal Digital a megfelelő partner az Ön számára. Most indította el saját vállalkozását? Mi már a kezdetektől fogva támogatjuk Önt, és 35% kedvezményt biztosítunk Önnek minden termékre.

A feltételek áttekintése

A feltételek áttekintése

  • A sikeres regisztrációt követően az Ön személyes kedvezménye közvetlenül az Ön számláján kerül tárolásra.
  • Nincsenek díjak és nincs időkorlát
  • Nem kombinálható más ajánlatokkal és utalványokkal.
  • Nem átruházható

Az Ön előnyei egy professzionális számlával

Szakmai zóna

Szakmai zóna

A professzionális zónában minden szükséges információt megtalál a színkezeléssel, az adatelőkészítéssel, valamint a méretekkel és felbontásokkal kapcsolatban. Használja Photoshop és InDesign sablonjainkat, hogy saját szoftverében tervezhesse meg termékeit.

ICC profilok

ICC profilok

A lehető legjobb eredmény elérése érdekében az ICC specifikációknak megfelelően dolgozzon. Használja ICC-profiljainkat a kalibráláshoz az optimális színeredmény érdekében.

50 % kedvezmény Minta termékek

50 % kedvezmény Minta termékek

Hozzon létre professzionális értékesítési eszközt a Saal Digital mintatermékeivel, és mutassa be legfontosabb képeit ízléses, kifinomult módon. Készítse el saját személyes portfólióját, és mutassa be ügyfeleinek a kiváló minőségű termékeket, például fotókönyveket, fali dekorációkat és kártyákat.

Professzionális vonal

Professzionális vonal

A csúcsminőségű fotókönyv egy bizonyos wow-faktorral. Ajánlja meg ügyfeleinek azt a kis pluszt. Kézzel készített, bőrborítóval és, mint mindig, gyártói logó nélkül. Professional Line termékeink luxus akril és műbőr borítójukkal különleges élményt nyújtanak. A vonzó megjelenést az exkluzív díszdoboz teszi teljessé.

Saal fotóportál

Saal fotóportál

Az Ön személyre szabott online megoldása a professzionális fényképezéshez. Portálunk kifejezetten fotósok, ügynökségek és cégek számára készült, hogy megkönnyítse a fényképek és projektek feltöltését, megosztását és kereskedelmi értékesítését. Ezzel a biztonságos és hatékony eszközzel optimalizálhatja munkafolyamatát és növelheti eladásait - rejtett költségek és jutalékok nélkül.

Mi különbözteti meg a Saal Digital-t

Kiváló minőség

Kiváló minőség

Kiváló minőségű fotótermékek ragyogó minőségben - ezt képviseli a Saal Digital.

Nincs gyártói logó

Nincs gyártói logó

Egyik termékünk sem tartalmaz gyártói logót. Ennek eredményeképpen Ön egy teljesen semleges terméket kap, amelyet nem zavarnak meg semmilyen szimbólumok vagy bélyegek.

Közvetlenül a gyártótól

Közvetlenül a gyártótól

Ön minden megrendelést közvetlenül a gyártótól kap Saal Digital. Ez garantálja a gyorsabb szállítást és a zökkenőmentes kommunikációt.

Gyors szállítás

Gyors szállítás

A mindössze néhány munkanapos gyártási idővel gyorsan megkapja a fotótermékeket. Az expressz kézbesítéssel még gyorsabb a kiszállítás.

Kockázatmentes rendelés

Kockázatmentes rendelés

Számos biztonságos fizetési lehetőséget kínálunk megrendeléseihez.

Garantált elégedettség

Garantált elégedettség

A Saal Digitalnál kockázat nélkül rendelhet, mert az Ön elégedettsége központi szerepet játszik cégünk filozófiájában.

Tervezzen most