Saal Digital Professional fiók létrehozása

30 % ki, amíg 31/01/2024

Ezekben a nehéz időkben fontos, hogy összetartsunk, és mi is szeretnénk tenni a magunkét, hogy támogassuk Önöket. Ezért úgy döntöttünk, hogy a 31/01/2024 címig a szakmai kedvezményünk kezdő szintjét a 30 % címre emeljük.

10 % 30 % engedmény *

Érvényességi ideje 31/01/2024

Garantált kedvezmény minden termékre legalább 12 hónapra

15 % 30 % kedvezmény*

Érvényességi ideje 31/01/2024

37.000 Ft átlagos havi forgalmi értéktől vagy 444.000 Ft átlagos 12 hónapra számított forgalmi értéktől

20 % 30 % kedvezmény*

Érvényességi ideje 31/01/2024

74.000 Ft átlagos havi forgalmi értéktől vagy 888.000 Ft átlagos 12 hónapra számított forgalmi értéktől

30 % engedmény vagy több*

Forduljon hozzánk, ha meghaladta ezeket a forgalmi értékeket, és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

* A kedvezmény az időszak kezdetétől számított 12 hónapig minden termékre érvényes. A kedvezmény mértékét a bevételi értékhatár elérése után azonnal módosítjuk. Az esetleges leminősítés akkor következik be, ha a bevételi értékhatárt 12 hónap elteltével nem érte el. A bevételi értékhatár számításánál a számla összegét kell figyelembe venni áfa és szállítási költségek nélkül. Más promóciókkal és utalványokkal nem vonható össze.

Fényképészek, ügynökségek és szabadúszók számára

Ön fényképész, vagy egy ügynökséget vagy egy vállalatot képvisel? Szeretné a legjobb minőségű profi fotótermékeket értékesíteni ügyfeleinek? Akkor a Saal Digital a megfelelő partner az Ön számára. Saját vállalkozást indított? Rögtön az elejétől támogatni fogjuk, és minden termékünkre 10% kedvezményt kap. A megrendelési mennyiségtől függően a kedvezmény növekedhet.

A feltételek áttekintése

  • A sikeres regisztráció után a személyes kedvezményeit közvetlenül a fiókjában tároljuk
  • Részesedjen minden termékre a 10 %-os kedvezményből rögtön a kezdetektől
  • Nincs minimális forgalmi érték
  • A meghatározott nettó forgalmi érték elérésekor nagyobb kedvezmény érhető el
  • Nincsenek díjak és nincs határidő
  • Más ajánlatokkal és utalványokkal nem vonható össze
  • Nem ruházható át

Az Ön előnyei egy professzionális számlával

Profi zóna

A profi zónában a méretekről, a kalibrálásról és az adatok előkészítéséről fog információkat találni. Az Adobe Photoshop és az Adobe InDesign programhoz készült Saal Design-bővítményeinkkel, valamint profi feltöltőeszközünkkel a saját szoftverében tervezheti meg termékeit.

ICC profilok

Színkezelés profiknak. Az ICC specifikációknak megfelelően dolgozhat a lehető legjobb eredmények elérése érdekében. Használja ICC-profiljainkat kalibráláshoz az optimális színeredmény érdekében.

Sample Products

Termékminta program

50% kedvezmény a mintatermékekből. Készítse el saját személyes portfólióját, és mutassa be ügyfeleit kiváló minőségű termékekkel, például fotókönyvekkel, faliképekkel és kártyákkal. 50% kedvezmény a mintatermékekből.

Professional Line

Professzionális vonal

Kínáljon ügyfeleinek egy kis pluszt. Kézzel készített, bőrborítással és, mint mindig, gyártói logó nélkül. A Professional Line termékeink luxus akril és műbőr borításukkal különleges élményt nyújtanak. A vonzó megjelenést az exkluzív díszdoboz teszi teljessé.

Mi különbözteti meg a Saal Digital-t

Kiváló minőség

A Saal Digitalnál hiszünk abban, hogy minőségi kivitelű, kiváló minőségű fotótermékek előállítása a célunk. Célunk, hogy mindig kiválóságot kínáljunk Önnek. Nálunk az Ön képei a legjobb kezekben vannak!

Gyors szállítás

A lehető leghamarabb megkapja a fényképes terméket. A mindössze néhány munkanapos gyártási idővel nem kell sokat várnia. A még gyorsabb szállítás érdekében választhatja az expressz szállítási opciót is.

Közvetlenül a gyártótól

Az átláthatóság fontos számunkra: a Saal Digitalnál minden megrendelést közvetlenül a gyártótól kap. Ez garantálja a gyorsabb szállítást és a zökkenőmentes kommunikációt.

Nincs gyártói logó

Egyik termékünk sem tartalmaz gyártói logót. Ennek eredményeképpen Ön egy teljesen semleges terméket kap, amelyet nem zavarnak meg semmilyen szimbólumok vagy bélyegek.

Kockázatmentes rendelés

Számos biztonságos fizetési lehetőséget kínálunk megrendeléseihez.

Garantált elégedettség

A Saal Digital megrendelése stresszmentes. Ez azért van így, mert az Ön elégedettsége cégünk filozófiájának központi része; azt szeretnénk, ha elégedett lenne a termékeinkkel. Ha azonban bármilyen panasza lenne, igyekszünk gyors és kielégítő megoldást találni. Akár megismételjük a megrendelést, akár utalványt vagy jóváírást ajánlunk Önnek, mi mindent helyrehozunk!

A szakmai számlával kapcsolatos leggyakoribb kérdések

A szakmai kedvezmény automatikusan érvényesül a megrendeléseimre?

Nem, ahhoz, hogy megkapja a vonatkozó kedvezményt, be kell jelentkeznie a fiókjába.

Mit a nettó forgalmi érték jelentése?

A nettó forgalmi érték a számlák összértéke adók vagy szállítási költségek nélkül. Ezeken kívül a visszatérített megrendelések szintén levonódnak a számított nettó forgalmi értékből.

Mi történik, ha az értékesítéseim szezonálisak?

Ez nem jelent problémát, amennyiben eléri a nettó értékesítési célját a megfelelő kedvezményszinten a megelőző 12 hónapban, ezt a kedvezményt a következő 12 hónapra is megkapja.

Van lehetőség bármilyen más kedvezményre?

Exkluzív egyéni ajánlatokat nyújtunk a kiállításaira/projektjeire/tömeges megrendeléseire. További információt itt talál.

Hogyan igényelhetek nagyobb kedvezményt?

Ha nagyobb kedvezményre jogosult, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba ezen az űrlapon. Egyénileg kivizsgáljuk az ügyét.

Tervezzen most