Hozzon létre egy gyönyörű miniatűr leporellót

A harmonikaszerű hajtogatásnak köszönhetően egyedi módon mutathatja be fényképeit és szövegeit

5/5
8 ügyfélértékelésekszáma

Sokféle felhasználási mód

A különleges hajtogatási technikának köszönhetően a mini leporellók egyszerű, praktikus formátumúak. Helyezze el az esküvői ünnepség legszebb emlékeit egy mini leporellóban, vagy használja gyermeke születésének bejelentésére. Portfólió bemutatására is alkalmas, és mindkét oldalára nyomtatható.

Különböző típusú és formátumú papírok

A miniatűr leporellók különböző formátumokban, valamint többféle nyomtatási és hajtogatási lehetőséggel állnak rendelkezésre. A papírlapok felületei a következő típusúak lehetnek: klasszikus, magasfényű és strukturált. Fedezze fel az Önnek és az alkalomnak leginkább megfelelő anyagot. A papírfelületek a mintakészletben tekinthetők meg.

A rendelkezésre álló papírtípusok

A rendelkezésre álló papírtípusok

Klasszikus

A "Classic" papír (300 g/m²) rendkívül sima és fényes fehér matt felülettel büszkélkedhet. A digitális nyomtatás ragyogó színeket biztosít élethű fotóminőségben.

Klasszikus
strukturált
Gyöngy
Adj hozzá egy arany bevonatot a Mini Leporello-hoz

Adj hozzá egy arany bevonatot a Mini Leporello-hoz

Szeretné különleges színben feltüntetni Mini Leporellóját? Akkor próbálja ki aranyozott kivitelünket! Ez egy új dimenziót ad hozzá, amelyet érezni és látni fog.

Ez a kivitelezés a Mini Leporello formátumának, felületének és egyéb jellemzőinek kiválasztásakor választható. Ezután a tervezés során egyszerűen válassza ki a különleges színt (arany) azon részeknél, amelyeket ezzel a hatással szeretne ellátni.

Tervezzen most
Tervezzen most