Hozzon létre egy gyönyörű miniatűr leporellót

A harmonikaszerű hajtogatásnak köszönhetően egyedi módon mutathatja be fényképeit és szövegeit

Minileporello

Sokféle felhasználási mód

A különleges hajtogatási technikának köszönhetően a mini leporellók egyszerű, praktikus formátumúak. Helyezze el az esküvői ünnepség legszebb emlékeit egy mini leporellóban, vagy használja gyermeke születésének bejelentésére. Portfólió bemutatására is alkalmas, és mindkét oldalára nyomtatható.

Különböző típusú és formátumú papírok

A miniatűr leporellók különböző formátumokban, valamint többféle nyomtatási és hajtogatási lehetőséggel állnak rendelkezésre. A papírlapok felületei a következő típusúak lehetnek: klasszikus, magasfényű és strukturált. Fedezze fel az Önnek és az alkalomnak leginkább megfelelő anyagot. A papírfelületek a mintakészletben tekinthetők meg.

A rendelkezésre álló papírtípusok

Photoproduct

Klasszikus

A „klasszikus“ papír (300 g/m2) rendkívül sima és fényes fehér matt felülettel büszkélkedhet. A hatszínű nyomtatási technika ragyogó színeket biztosít élethű fényképminőség mellett.

Photoproduct

Strukturált

A "strukturált" papír (300g/m²) nemcsak karaktert ad a kártyának, hanem tapintásra is különleges textúrát kölcsönöz. A hatszínű nyomtatás biztosítja a feltűnő színeket.

Photoproduct

Magasfényű

Ha nagyra értékeli a dizájnt, akkor válassza a magasfényű papírt. Ezt a páratlan felületet intenzív, csillogó tükröződések jellemzik. Hatszínű nyomtatással is elérhető.

Tervezzen most
Tervezzen most