Tervezze meg a tökéletes fotókönyvet

Tökéletes fotókönyvet szeretne tervezni? Testre szabhatja a tervezés minden aspektusát, és fedezze fel kiváló minőségű anyagainkat.

DigitalPhoto 2023 CHIP Foto/Video 2023 Fotocommunity CHIP Foto/Video 2022 Tesztgyőztes CHIP FOTO-VIDEO 12/2021 fotoMagazin: Fényképezés: Általános értékelés nagyon jó A Saal Digital kiválóan megmunkált fotóvászonnal és éles, nagy kontrasztú nyomtatással örvendeztet meg. Tesztgyőztes CHIP FOTO-VIDEO 12/2018 Teszteredmény: nagyon jó Nagyon jó és gyors szállítás A Saal abszolút bizonyítja magát a példaértékű minőséggel.
Testre szabhatja a tökéletes fotókönyvet

Testre szabhatja a tökéletes fotókönyvet

A testreszabás akkor kezdődik, amikor kiválasztja a Fotókönyv jellemzőit. Keményfedeles fotókönyveink biztosra mennek: többféle formátumban kaphatók, és a borítót teljesen személyre szabhatja, akár prémium anyagaink egyikét választva, akár fényes vagy matt fényű fotóborítót tervezve.

Kiváló minőségű anyagok széles választékát kínáljuk, így megtervezheti a tökéletes Fotókönyvet: műbőr, fa hatású, természetes vászon, újrahasznosított óceáni műanyag, ...
Ha inkább egy fényképet szeretne a Fotókönyv borítójának középpontjába állítani (vagy kollázzsal kísérletezni), azt is megteheti! A Professional Line fotókönyvekhez készült akril borítóink például kézzel készültek, és egyedi és különleges lehetőséget jelentenek.

Portfólióalbumot is tervezhet, amely lehetővé teszi, hogy megváltoztassa az oldalak sorrendjét és újakat rendeljen, vagy puhafedeles fotókönyvet, ha könnyebb és rugalmasabb borítót szeretne. Természetesen azt is kiválaszthatja, hogy milyen formátumot szeretne (négyzet, tájkép vagy portré) és milyen felületű belső oldalakat szeretne, kiváló minőségű Fujifilm fotópapírjaink közül válogatva.

Ud9qUaZPguA

Hogyan készítsünk egy fotókönyvet a Saal Design Software segítségével?

Fedezze fel a különböző tervezési lehetőségeket, amelyeket a Saal Design szoftver kínál Önnek a teljesen személyre szabott Fotókönyv elkészítéséhez.

Ebben a hasznos útmutatóban bemutatjuk a különböző konfigurációs lehetőségeket és néhány rendelkezésre álló funkciót, hogy pontosan az Ön igényei szerint tervezhesse meg a Fotókönyvet.

Készítse el tökéletes fotókönyvét a Saal Design szoftverrel!

Készítse el tökéletes fotókönyvét a Saal Design szoftverrel!

Minden egyes Fotókönyv oldal az Ön igényeihez és stílusához igazítható. Testre szabhatja a hátteret, a képek elrendezését, és cliparts és szöveg segítségével személyes hangvételűvé teheti. Az Ön fotókönyve, az Ön tervezése!

A maximális testreszabhatóság érdekében javasoljuk a Saal Design asztali szoftver vagy az online áruház használatát. Fotókönyvét vagy a semmiből tervezheti meg az üres sablon tervezési móddal, vagy segítséget kaphat az elrendezéshez a két másik tervezési módunkkal. Minden információt itt talál. A gyorsabb tervezéshez útközben mindig használhatja az iOS vagy Android alkalmazást.

Ha szeretné, egy külső szoftverben is megtervezheti fotókönyvét, letöltve sablonjainkat, majd egyszerűen feltöltheti projektjét PDF formátumban. További információkat a Professional Zone-ban talál.

Layflat kötés

Layflat kötés

A Layflat kötéssel a fotókat egy teljes kétoldalas terjedelemben elhelyezheti anélkül, hogy bármilyen részletet elveszítene.

Nincs gyártói logó

Nincs gyártói logó

Minden fotótermékünk zavaró gyártói logó nélkül készül. A gyártási vonalkód is eltávolítható.

Hosszantartó szín

Hosszantartó szín

75 évig garantáljuk a színtartóságot: élvezze az élénk színeket, mint az első napon, hosszú ideig.

Garantált elégedettség

Garantált elégedettség

Az Ön elégedettsége cégünk filozófiájának központi része.

Válasszon kiváló minőségű anyagot a fotókönyvéhez

Szeretné személyesen is megnézni a fotókönyv borítókhoz használt kiváló minőségű anyagainkat? Megrendelheti mintakészletünket, hogy megkapja az összes borítóanyagot, valamint a belső oldalak összes felületét!

Válasszon kiváló minőségű anyagot a fotókönyvéhez

Kapjon inspirációt galériánkból!

gallery-image-00
gallery-image-01
gallery-image-02
gallery-image-03
Adjon hozzá egy elegáns érintést a prémium ajándékdobozainkkal

Adjon hozzá egy elegáns érintést a prémium ajándékdobozainkkal

A Saal Digital segítségével egyedi prémium ajándékdobozokat is személyre szabhat, amelyek elegáns megjelenést kölcsönöznek, és jól védik a fotókönyvet.

Az anyagtól függően, amelyet választ, képet is elhelyezhet (például ha az akril prémium ajándékdobozt választja), vagy szövegeket vagy clipartokat adhat hozzá kiváló minőségű anyagainkhoz, például műbőrhöz vagy természetes vászonhoz. A Prémium ajándékdoboz megtervezésekor a legfontosabb, hogy ugyanazt a formátumot válassza, mint a fotókönyvét, mivel ezeket úgy terveztük, hogy tökéletesen illeszkedjenek ehhez a formátumhoz.

Válasszon fenntartható fotókönyveket

Napenergiával előállított

Napenergiával előállított

Több mint 3,000 m² napelemmel a legtöbb napon fedezzük az energiaszükségletünket.

Szén-dioxid semleges

Szén-dioxid semleges

Az elkerülhetetlen CO₂-kibocsátást globális környezetvédelmi projektekbe való befektetéssel ellensúlyozzuk.

Felelős szállítás

Felelős szállítás

Amikor csak lehetséges, szén-dioxid-semlegesen szállítjuk csomagjainkat

Tervezzen most
Tervezzen most