Rendeléskezelés: jóváhagyások, elszámolások és más ingyenes funkciók

Rendeléskezelés

Áramvonalas rendeléskövetés és ellenőrzés

Rendeléskezelés

Átfogó betekintést nyerhet az összes megrendelés áttekintésével, beleértve az olyan lényeges részleteket, mint a megrendelés dátuma, száma, ügyfélinformációk, teljes összeg és nyereség. Ez a funkció lehetővé teszi az egyes tranzakciók hatékony nyomon követését és kezelését, világos pillanatképet nyújt az értékesítési tevékenységről, biztosítva, hogy mindig tájékozott maradjon az ügyfelek vásárlásainak állapotáról és részleteiről.

Kézi jóváhagyás (opcionális)

Ellenőrizzen és hagyjon jóvá minden megrendelést, mielőtt az a gyártásba kerül. Ez a kézi jóváhagyási folyamat felhatalmazást biztosít Önnek arra, hogy minden egyes megrendelés megfeleljen az Ön szabványainak, így biztosítva egy végső minőségi ellenőrzést, garantálva a vásárlói elégedettséget és a kiváló minőségű kimenet fenntartását.

Településlista

Könnyedén navigálhat pénzügyi adatai között az elszámolási lista segítségével, amely havi összesített áttekintést nyújt a bevételeiről. Minden egyes elszámolás részletes információkat mutat a galériáin keresztül leadott megrendelésekről, beleértve az elért nyereséget is. A kifizetések a következő hónap 15. napján kerülnek elrendezésre.

Képek cseréje (opcionális)

Optimalizálja munkafolyamatát, ha először feltölti a szerkesztetlen és/vagy alacsony felbontású képeket előnézetként. Amikor megkapja a megrendelést, a megrendelés leadása előtt megkérjük, hogy cserélje ki a képeket. Ez lehetővé teszi, hogy vagy tárhelyet takarítson meg, vagy csak azokat a képeket szerkessze, amelyeket az ügyfél megrendelt. Ez lehetővé teszi, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljon.

CSV exportálás

Könnyedén exportálhatja megrendeléseit és kapcsolatlistáit CSV formátumba, lehetővé téve a zökkenőmentes integrációt más rendszerekkel vagy részletes elemzést táblázatkezelő szoftverrel. Ez a funkció javítja az adatok rendszerezésének, elemzésének és felhasználásának képességét a platformon kívül, és rugalmasságot biztosít üzleti információinak kezelésében és értelmezésében.

Közvetlen szállítás vagy bolti átvétel

Válassza ki a vállalkozása számára legmegfelelőbb szállítási lehetőséget, legyen az közvetlen kiszállítás a vásárló címére vagy átvétel a stúdiójában. Ez a rugalmasság lehetővé teszi, hogy a megrendeléseket személyessé tegye, esetleg átcsomagolja őket egy márkás élmény érdekében, vagy egyszerűen csak racionalizálja az elosztási folyamatot, hogy megfeleljen az Ön működési igényeinek.

Kezdjük el az utazást

Fedezze fel a Saal Photo Portált: hozzon létre galériákat, projekteket és adjon el képeket egyszerűen. Regisztráljon ingyenesen, hogy önállóan felfedezhesse, vagy foglaljon demót, hogy az Ön munkafolyamataihoz igazodó, vezetett bemutatót tarthasson. Kezdje el digitális kirakatának kialakítását most!