Közös csoportos galériák

Közös csoportos galériák

Az egyéni galériák létrehozása mellett közös csoportos galériákat is létrehozhat, amelyek az összes egyéni QR galériából elérhetők. Ez azt jelenti, hogy bárki megrendelheti a csoportképeket anélkül, hogy manuálisan hozzá kellene adnia őket az egyes galériákhoz. A közös galériák létrehozásának két módja van:

1. Kézi létrehozás

Létrehozásához nyissa meg azt a galériát a Fotófeladat csoporton belül, ahol a közös galériát létre kívánja hozni. Kattintson a Hozzáadás gombra, és válassza ki Új közös csoportgaléria hozzáadása (pl. csoportképek). Megjelenik egy menü, amelyben megadhatja a Cím, Leírásés kiválaszthatja a Fényképezés típusa. Miután ezeket kitöltötte, kattintson a Hozzon létre gombra. Alapértelmezés szerint a létrehozott közös csoportgaléria megnyílik, hogy a Képek hozzáadása gombra kattintva feltölthesse a kívánt fényképeket.

Közös csoportgaléria hozzáadása

2. Automatikus létrehozás QR-kóddal

Létrehozhat QR-kódos kártyákat, amelyeket a fotózáson úgy használhat, hogy először a QR-kódot, majd a csoportképet készíti el. Ez lehetővé teszi a közös csoportgalériák automatikus létrehozását az egyéni galériákhoz hasonlóan.
A közös csoportos galériakártyák létrehozásával kapcsolatos további információkért olvassa el a QR-kódok menüpontban található cikket.

Az automatikus rendezési munkafolyamatról bővebb információt a Fotómunka - Munkafolyamat útmutatóban talál.

A közös csoportos galériák árlistája

A Photo Job konfigurálásakor megjelenik a közös csoportos galériákhoz eltérő árlista beállításának lehetősége, amelyet aktiválhat. Ezt az opciót bármikor aktiválhatja a Fotó munka beállításai megnyitásával és a Választható: Árlista a csoportképekhez aktiválásával. Ekkor megjelenik egy mező, amelyben kiválaszthatja a kívánt árlistát a Photo Job-on belüli összes közös csoportos galériához. A kiválasztás után kattintson a mentésre.

Közös csoportos galéria hozzáadása

Lehetőség van arra is, hogy egy adott közös csoportos galériához egyedi árlistát állítson be. Ehhez nyissa meg a közös csoportgalériát, és kattintson a jobb oldali oszlopban megjelenő Galéria beállítások gombra. Alapértelmezés szerint a beállítások a Photo Jobból öröklődnek. A Fényképezési munka beállításainak átörökítése deaktiválásával lehetőség nyílik egy konkrét árlista kiválasztására, és az akció aktiválására, ha szükséges.

Közzétett közös csoportos galériák

A közös csoportgalériák a csoporton belüli összes egyéni galériából elérhetők. Amikor egy ügyfél belép az egyéni galériájába, a közös galériák a tetején jelennek meg. Az ügyfelek rájuk kattintva elérhetik őket, és hozzáadhatják a közös galériából származó képeket a megrendelésükhöz.

Galéria a közös csoportgalériával