QR kód üres kártyák

QR kód üres kártyák

Ez az opció lehetővé teszi, hogy a kiválasztott számú QR-kártyát hozzon létre, amelyeket a fotózás előtt vagy a fotózás napján osztanak szét a résztvevők között. Minden egyes QR egy egyedi galériához fog kapcsolódni, és tartalmazza az adatvédelmi megállapodást, amelyet a résztvevőnek alá kell írnia. Ezt az opciót a fotózási feladat beállításakor aktiválhatja, majd kattintson a Folytatás gombra.

QR-kód üres kártyák

1. Csoportok létrehozása

Megjelenik egy menü a csoportok létrehozásához. Adja meg a csoport nevét (pl. osztályok) a Csoport neve mezőben. További csoportok felvételéhez kattintson az Add (Hozzáadás) gombra, amely egy újabb Csoport neve mezőt hoz létre. A csoportokat a kuka ikon kiválasztásával lehet törölni. Egy Fotó munka létrehozásához legalább egy csoport szükséges. Ha kész, kattintson a Folytatás gombra.

Csoportok létrehozása

2. A csoportok konfigurálása

Ezután konfigurálja az egyes létrehozott csoportokat az alábbiak szerint:

A résztvevők száma: Válassza ki a résztvevők számát az egyes csoportok számára. Vegye figyelembe, hogy később szükség esetén több csoportot is felvehet.

Csoport vagy osztály: Válassza ki a konfigurálandó csoportot.

A fényképek típusa: Határozza meg a csoportról később készíthető különböző típusú fényképeket.

A csoport konfigurálása után kattintson a jobb felső sarokban található Hozzon létre gombra a beállítások mentéséhez. A csoportbeállítások egy táblázatban jelennek meg az alján. Ebből a menüből a Letöltés gombra kattintva letöltheti a QR-kódot.
Miután az összes csoportot konfigurálta, kattintson a Folytatás gombra.

Csoportok konfigurálása

3. Ellenőrizze a fényképfeladatot

A létrehozott Photo Job a konfigurációnak megfelelően megnyílik. Az egyes létrehozott csoportokra vonatkozó összes információ egy táblázatban jelenik meg. Ha kívánja, új csoportot hozhat létre a csoport nevének megadásával a tetején található Új csoport mezőben, majd az Add (Hozzáadás ) gombra kattintva.

A jobb oldali oszlopban a Photo Jobon belüli összes menü látható. Alapértelmezés szerint a Általános menü jelenik meg. Innen módosíthatja a Photo Job beállításait. További információért olvassa el az Általános menü cikket.

Létrehozott fotómunka

4. QR üres kártyák

A QR üres kártyákat ki kell nyomtatnia és ki kell osztania a fotózás előtt. Biztosítania kell, hogy minden résztvevő aláírja a GDPR-t, és megőrizze a QR-kódot a galériához való hozzáféréshez. További információkat a QR-kódok című cikkben talál.

Minden egyes QR-kártyát minden egyes résztvevőnek le kell fényképeznie, hogy a fotók automatikus rendezése biztosított legyen.

5. A fotózási nap után

A fotózási nap után fel kell töltenie minden egyes résztvevő QR-kódos fényképét a kiválasztott, megosztani vagy értékesíteni kívánt fotókkal együtt. A következő lépésekről és funkciókról további információkat a Munkafolyamat - lépésről lépésre útmutató című cikkben talál.